Søk etter Tapas ga 47 tilslag

Champagneria med tapas og småretter

Champagneria med tapas og småretter

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer, Restaurantomtaler 18.10.2005

…tapabar nesten hver uke for tiden. Det finnes allerede gode tapasbarer, utsøkte, rimelige og spesielle. Frogner har nettopp fått en tapasbar med vekt på champagne og musserende vin.

Tapas og cava
Tapas på Torshov
Tapas vinner fram

Tapas vinner fram

Magasinet 12.08.2005

Barramon

Maridalsveien 17 A
Spania Mathallen Oslo Pinxtos
Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Om man på Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

Terjes kjøkken

Terjes kjøkken

Magasinet 30.10.2003

…Når Terje Ness lanserer sin kokebok, kommer folk fra flere kanter – kokkekolleger fra øverste sjikt, stamgjester på Oro, kunstnervenner, journalister og fotografer.

Sort villgris i Oslo sentrum

Sort villgris i Oslo sentrum

Magasinet 28.11.2003

Bølgen & Moi Bergen

Bølgen & Moi Bergen

Magasinet 27.05.2003

Vann & Brød åpner 1.mars

Vann & Brød åpner 1.mars

Magasinet 30.01.2005

…Grønland har rimelig middagsservering, billig øl, kafeer med meny fra Midt-Østen og Østen. Og kanskje først og fremst café con bar. Første mars åpner Vann & Brød, «et sted for deg som liker å sitte inne».

Tapasbar med utsikt

Magasinet 29.04.2004

Kjøkken på Økern

Magasinet 11.10.2004

…Mandag morgen – to tettpakkede arbeidsuker mellom deg og ditt livs hardeste maraton. Kveldene ble sene i helgen, men ingen sene morgener. Trøtt? Ikke i det hele tatt. Du har jo jobbet i hele natt og forbedret det beste du kan skape med all din beste erfaring, prøving, omkalfatring, riv…

Kokkelandslaget til topp

Kokkelandslaget til topp

Magasinet Konkurranser 23.05.2007

…Det norske Kokkelandslaget gjennomførte en solid konkurranse i American Culinary Classics i Chicago i går. Etter gull i grenen varm mat, og en solid tredjeplass for kald mat ble det en klar førsteplass sammenlagt. – En tøff og fin konkurranse, og vi er godt fornøyd, sier lagleder Sven Erik Renaa.

Varmt og kaldt på Kampen

Magasinet 29.01.2008

Mer Brød & mindre Vin

Mer Brød & mindre Vin

Magasinet 21.11.2002

Bølgen & Moi Briskeby åpnet 9. oktober

Magasinet 30.08.2000

…Spisekartet gleder seg over mange nyåpninger i år. Noen hevder at det skjer en overetablering av restauranter i toppsjiktet i Oslo. Er det plass til flere topprestauranter?

Friday’s midt på Aker Brygge

Magasinet 02.08.2007

Champagneria åpner fredag 30.september
På toppen

På toppen

Magasinet 14.06.2005

Delicatessen

Delicatessen

Magasinet 05.09.2005

Champagneria til Mathallen

Tre strake seire – Tina Jacobsen

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 07.11.2006

…Det krever mye å hevde seg i en kokkekonkurranse. Det er et stort press på enhver som stiller i en konkurranse. En som driver idrett har flere års erfaring med konkurranser, og har forberedt seg utallige ganger til å yte mest når det gjelder. Kokker har mer enn nok med…

Nye dekantere fra Riedel

Nye dekantere fra Riedel

Magasinet Produsenter & råvarer 29.08.2006

…tapas og riktige viner til. Georg Riedel kommer til en smaking18.oktober og til Bagatelle 19.oktober.

Vann & Brød
Annonse