Søk etter Stort utvalg ga 29 tilslag

Varmt og kaldt på Kampen

Magasinet 29.01.2008

fogo frister og pirrer

fogo frister og pirrer

Magasinet 15.10.2002

Vinbar med stor meny

Vinbar med stor meny

Magasinet 22.06.2003

Gamle bohemer på Place de Clichy

Gamle bohemer på Place de Clichy

Magasinet 12.11.2003

…Det meste av bohemkulturen, holdt oppe også av folk som Picasso, Apollinaire, Utrillo og senere François Truffaut, er nå som sunket inn i veggene. Men det er på Wepler man går for å innta et nattmåltid etter en sen forestilling på et av teatrene på Montmartre, eller en sen kabaret…

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Magasinet 15.03.2005

…I dag lanseres årets utgave av Guide Rouge – Red Guide for byer i Europa. Det er i denne versjonen man finner de skandinaviske hovedstedene. Michelins røde hotell- og restaurantguide brukes av stadig flere nordmenn. En stjerne i boken er en uomtvistelig anerkjennelse for en restaurant.

Den rustikke på Majorstuen

Den rustikke på Majorstuen

Magasinet 22.04.2005

Lunsj på Brasserie Blanche igjen

Magasinet 19.09.2007

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Rodin’s Bistro & Bar

Rodin’s Bistro & Bar

Magasinet 25.04.2016

Restauranter som bærer ...

Annonse