Søk etter Selskap ga 113 tilslag

De fem stuer satser stort igjen

De fem stuer satser stort igjen

Magasinet 09.04.2003

…Bent Stiansen var kjøkkensjef på De fem stuer inntil han vant Bocuse d'Or i 1994. Siden har restauranten ikke vært som under Bent Stiansen. Nå skal kjøkkensjef Jørn Dahl gjøre De fem stuer til et spisested som hotellet kan være stolt av. Snart presenterer Spisekartet det nye kjøkkenet. I dag…

Sult – fra forrige århundre

Sult – fra forrige århundre

Magasinet Nytt om navn 30.11.2006

…Sult Restaurant feirer 10 år, og inviterer gamle og nye gjester til en spesialkomponert meny fra 1996 – med 10 år gamle priser. Du kan også velge fra en drikkemeny med priser fra 1996.

Bocuse d’Or Europe 2008

Bocuse d’Or Europe 2008

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 29.08.2007

…selskapet Total er den første hovedsamarbeidspartner for Europamesterskapet i kokekunst 2008.

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Magasinet 05.08.2003

…selskapet står Espen M. Gryt, utdannet kokk og medlem av Kokkenes Mesterlaug.

Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Om man på Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

Julebord på byens tak?

Julebord på byens tak?

Magasinet 20.11.2003

…Hvis du kunne velge et sted å feire julebord som alle ville huske helt frem til sommeren – du ville gjort det? Stratos har fortsatt noen ledige kvelder i desember og januar.

Egen øy et kvarter fra Oslo sentrum
Kokkelandslaget 2001–2004

Kokkelandslaget 2001–2004

Magasinet 11.10.2004

…De har allerede tatt gull, i Singapore 2002 der de fikk 1.plass sammenlagt med gull for varmmat, bronse for kaldmat og gull for varmmat i finalen. I Erfurt er det kokke-OL 18.–21. oktober. Spisekartet viser noen av kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.

La rovdyret våkne

La rovdyret våkne

Magasinet 21.12.2004

…Spisekartets anmeldelse av «Kjøtt – en komplett guide»Pølsemakeren og kjøttspesialisten Strøm-Larsen på Torshov feirer sine hundre år i bransjen med en bok om Kjøtt. Og i en tid der det knapt finnes kjøttbutikker igjen, og få vet hvordan et godt stykke kjøtt skal se ut, er det grunn til å…

Norsk gull i nordisk

Norsk gull i nordisk

Magasinet 03.05.2005

…Bjørn Cameron Aleksander vant gull i nordisk mesterskap for kokker 30.april. Det er første gang norge har vunnet dette mesterskapet, som arrangeres av Nordisk Kjøkkensjefs Forening.

Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

Café Christiania – en severdighet

Café Christiania – en severdighet

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter, Nytt om navn 26.09.2005

…Stig Neverdal har ansvaret for den nye restauranten ved Wessels plass. Mellom håndverk og restaurering viser han Spisekartet restauranten under ombygging. Hele kjøkkenet bygges på nytt for å gjøre jobben enklest mulig for kokker og servitører.

Sjokolade! Men mye mer…

Sjokolade! Men mye mer…

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer, Nye restauranter 11.10.2005

…En dag i høstkjølige Oslo, med kalde gufs langs fortauene, snø i luften og innpakkede, lukkede innfødte. Du sulter ikke, hverken som Hamsun eller Charlie Bucket. I et vindu får du øye på en sjokoladeskulptur – en glinsende, lekker eventyrfigur. Og bak der en fransk konditor i ferd med å…

Sporten

Sporten

Magasinet Bransjenyheter 14.10.2005

Nye tider på Le Canard

Nye tider på Le Canard

Magasinet Bransjenyheter 15.03.2006

…Siden i høst har eierne planlagt eierskiftet, som nå er gjennomført. «Vi planlegger små og store endringer fremover,» sier kjøkkensjef Trond Andresen, som selv har en eierandel på 10 prosent

Fjorden

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 31.05.2006

…Når solen varmer, frister uteserveringene. Det blir flere for hvert år, men et bord som vipper på fortauskanten i eksos og støy er ikke det samme som noen timer med vakker utsikt og sommerlige lyder. Da er fjorden best.

Michel Drappier - champagnehistore

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.06.2010

…Nyttårsaften er den store champagnekvelden, og mange vil dele en flaske champagne denne kvelden. Spisekartet besøker et champagnehus.

Lengter du til høsten?

Lengter du til høsten?

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…Vi kan lengte til forrige sommer eller vi kan la fortiden fare og lengte til høsten. Vinhøsten. Spisekartet opplevde vinhøsten i Sør-Italia på nært hold.

Svaler i vinmarken!

Svaler i vinmarken!

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…Druene håndplukkes til mange kvalitetsviner. Druene behandles skånsomt og plukkerne kan sortere bort druer som ikke tilfredsstiller de høyeste kvalitetskrav. Det kan ikke en maskinhøster, men den plukker druer effektivt og imponerende skånsomt likevel.

Dyna Fyr

Oslofjorden
Fjorden
Årets ølhund har Pondus

Årets ølhund har Pondus

Magasinet 25.11.2012

…Det var ikke vanskelig å være enig i juryens valg av Årets ølhund. Tegneserieskaper Frode Øverli er kåret til Årets ølhund. Han hedres for sin uegennyttige innsats for norsk øl.

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Det må være oss

Det må være oss

Magasinet Intervjuer 07.04.2014

…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.

Alles mening betyr noe

Alles mening betyr noe

Magasinet Intervjuer 30.04.2014

…Sous-chef Annette Berger ser mot opprinnelsen - råvarer på toppnivå.

Mares 15 år

Mares 15 år

Magasinet 05.10.2014

Nyere, bedre og større.

Søker matstylist/kokk til foto

Søker matstylist/kokk til foto

Magasinet Sponset redaksjonell sak 30.10.2014

…Ønsker du å videreutvikle dine kreative kunnskaper innenfor kokkekunsten? Nå har du muligheten

Splitter ny Kontrast

Splitter ny Kontrast

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 05.02.2015

Kontrast flytter

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Hvorfor armagnac

Hvorfor armagnac

Magasinet 25.11.2015

Hvorfor armagnac, når det finnes så mye cognac?

Annonse