Søk etter Restaurant ga 495 tilslag

Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt og fisk.

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Eger Restaurant & Bar

Øvre Slottsgate 29
Årets beste nye restaurant 2013

Årets beste nye restaurant 2013

Magasinet 12.02.2014

…Spisekartets brukere kåret Enoteca Colletts gate til årets beste nye restaurant

Latter restaurant og bar

Holmens Gate 1

Hakka-iza restaurant

Hakka-iza restaurant
Sørengkaia 146
Asiatisk
Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Strand restaurant

Strandalleén 48

Oro restaurant og bar

Magasinet 08.10.2003

Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

Era Ora kåret til årets beste restaurant

Era Ora kåret til årets beste restaurant

Magasinet 04.12.2003

…Era Ora har en stjerne i Guide Rouge, og den kommer meget godt ut i alle vurderinger – også i Spisekartet. «Den Danske Spiseguiden» kåret Era Ora til Årets Bedste Restaurant i slutten av november 2003 og i 1995. restaurant

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Restaurant med egen fiskehandel

Magasinet 07.08.2003

…restauranten gir svært god valuta for pengene. Fisken er hentet fra en av byens desidert beste fiskeforretninger, nemlig La poissonnerie du Dôme, altså etablissementets egen.

Gjennomført kvalitet på Restaurant Eik
Ja til restaurant på Stratos

Ja til restaurant på Stratos

Magasinet 28.05.2003

Bydelsgourmet Restaurant Victor

Magasinet 25.03.2004

Restaurant Sans med Lungarotti

Magasinet 10.03.2004

…Restaurant Sans, og presenterte en vertikal smaking av Rubesco Riserva Vigna Monticchio, en vin som består av 80 % sangiovese og 20 % canaiolo. Vinmonopolet har 1992-årgangen på bestillingslisten.

Restaurant til nye høyder

Restaurant til nye høyder

Magasinet Lanseringer, Restaurantomtaler 16.04.2007

…restaurant, er det for å skape synlige endringer. Restauranten 34 på Radisson SAS Plaza Hotell har lenge scoret høyt og er svært godt besøkt

Bakgården restaurant

Bakgården restaurant

Magasinet 27.08.2002

Magma Bar & Restaurant

Magasinet Intervjuer 22.03.2000

…Restaurant i april, er bransjens oppmerksomhet rettet mot Bygdøy allé 53. Den store massen gløder allerede av forventning.

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Magasinet Bransjenyheter, Restaurantomtaler 02.01.2006

…Restaurantåret 2005 bød på mange gode nyheter. Sett utenfra er Norges første Bib Gourmand i en særstilling. For første gang fikk en norsk restaurant betegnelsen Bib Gourmand i Michelins Red Guide. Den gis til restauranter som tilbyr «god mat til moderate priser». Stockholm har fem restauranter med Bib Gourmand, Gøteborg…

Restaurant Haga – den gode smak
Café Renseriet – ny restaurant på Tøyen

Café Renseriet – ny restaurant på Tøyen

Magasinet Nye restauranter 01.08.2006

…Når bare transport og avtaler er i orden, vil Café Renseriet tilby fersk fjellørret fisket på stang. Kanskje kommer andre godsaker fra traktene rundt om også. Men prisene holder de på østkantnivå.

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den andre siden kan det hende at jeg er på vei under dyna akkurat når kokken er ferdig med å vaske kjøkkenet.

Se bilder fra Taste of Oslo

Se bilder fra Taste of Oslo

Magasinet 01.09.2013

…Hver dag kom mange publikummere for å lære, smake og prøve kokkekunster med veiledning fra erfarne fagfolk.

Taste of Oslo

Taste of Oslo

Magasinet Lanseringer 20.08.2013

…Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.

75. Trattoria

…Uformelt serveringssted. Opprinnelig mente man et serveringssted med hjemmelaget mat, uten meny og med drikke på karaffel, ikke flaske. Maten var gjerne regional, og ble servert ved felles langbord. Ordet kommer fra italienske trattore – traktør. I dag er det opprinnelige trattoria sjelden å finne. Betegnelsen brukes om ekte og…

Axel Nordahls treretter

Axel Nordahls treretter

Magasinet 13.09.2013

…restauranten Mats og Martin i Asker. Disse rettene utgjorde treretters-menyen på Mats og Martin den dagen Spisekartet kom på besøk. På restaurantkjøkkenet har kokken tilgang til utstyr som de færreste har hjemme. Axel forteller deg hvordan du lager alle rettene uten å bruke det kostbare utstyret. Hele menyen kan du…

Mehfel først med Murree

Mehfel først med Murree

Magasinet 19.03.2013

…Restaurant Mehfel Murree beer. Restauranten er den første i Norge som serverer det pakistanske ølet.

Babettes Gjestebud i Tønsberg

Babettes Gjestebud i Tønsberg

Magasinet 19.03.2013

…Restauranten utvider til to kvelder, og det er plasser igjen.

Fra stjernerestauranter til

Fra stjernerestauranter til"egget” på stjernerestauranten Fauna

Magasinet Intervjuer 04.04.2014

Møt Daniel Hasvold Jung på Fauna Restaurant.

Egon Ullevål

Sognsveien 77 C
Annonse