Søk etter Pub ga 58 tilslag

Taste of Oslo også i 2014

Taste of Oslo også i 2014

Magasinet 07.11.2013

…Det blir Taste of Oslo neste år også. Se bilder fra alt det som foregikk i august-september 2013.

Se bilder fra Taste of Oslo

Se bilder fra Taste of Oslo

Magasinet 01.09.2013

…publikummere for å lære, smake og prøve kokkekunster med veiledning fra erfarne fagfolk.

Hvem er HUN? Årets ølhund!

Hvem er HUN? Årets ølhund!

Magasinet 24.10.2013

…Årets ølhund utnevnes i år for førtiende gang.

Årets ølhund har Pondus

Årets ølhund har Pondus

Magasinet 25.11.2012

…Det var ikke vanskelig å være enig i juryens valg av Årets ølhund. Tegneserieskaper Frode Øverli er kåret til Årets ølhund. Han hedres for sin uegennyttige innsats for norsk øl.

Egon Ullevål

Sognsveien 77 C
Favorittrestauranten

Favorittrestauranten

Magasinet 12.04.2016

i Spisekartet

Linie Aquavit

Linie Aquavit

Magasinet 17.04.2016

THE JOURNEY

Egon Byporten

Jernbanetorget 6

Egon Storo

Vitaminveien 9-11
Storo Oslo øst Oslo
Dommere

Dommere

Magasinet 13.09.2017

i Årets kokk 2017

VM - resultatlisten

VM - resultatlisten

Magasinet 01.12.2014

Kokkelandslaget og Ruth Hege Holst

Linie Award – tre vinnere

Linie Award – tre vinnere

Magasinet Konkurranser 07.06.2014

…Christian Andre Pettersen, Oskar Karl Josef Johansson og Halvor Heuch.

Smaksrike minner fra Persia

Smaksrike minner fra Persia

Magasinet 21.10.2014

Smaker og dufter fra Tusen og en natt

Mares 15 år

Mares 15 år

Magasinet 05.10.2014

Nyere, bedre og større.

Whisky i entusiasmens tegn

Whisky i entusiasmens tegn

Magasinet 17.08.2014

…Jon Bertelsen lanserte i sommer en whisky fra Clan Denny tappet for Frank Znort Quartet. Det fortjener en konsert - minst.

Kokken og professorens kokebok

Kokken og professorens kokebok

Magasinet 03.11.2015

Ryggløs - ikke ryggesløs

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

Bygg på menyen

Magasinet 09.09.2004

…Matforsk slår et slag for bygg i kostholdet. Det er sunt, som forskning gjennom mer enn 120 år har vist. Det kan brukes i avanserte matretter og norsk tradisjonskost. Brød kan inneholde opptil 40 prosent bygg, og brødet blir smakfullt og saftig. Bildet: Instituttleder NLH Tove Fjeld.

«Gastronomi og kritikk» – seminar fredag 13.mai

Magasinet Bransjenyheter 05.11.2005

…Her er en mulighet til å høre Henry Notaker, forfatter av blant annet «Gastronomi. Til bords med historien». Anne-Lise Middelthon holder foredrag om farmakologisering av mat. Hun er antropolig og har skrevet om moderne matvaner. Henry Notaker snakker om estetisk kritikk gastronomiens historie. Seminaret holdes i vakre Universitetsbiblioteket på Blindern.

Cognac – tre bøker i en

Magasinet Bokomtaler 29.11.2006

…Publishings andre bok. Undertittelen sier «Historien, guiden og de norske cognaceventyrerne». Og den vakre boken byr på historien om hvordan cognacen nærmest ble ...

Riedel vinglass – ren fysikk

Riedel vinglass – ren fysikk

Magasinet Lanseringer, Produsenter & råvarer 19.10.2006

…«Jeg vet ikke hvilke viner som valgt til smakingen, og det spiller ingen rolle. For Riedel vinglass kan du stole 100 prosent på. Hvorfor? Fordi det er fysikk.» De 600 som deltok på smakingen i Gamle Logen, opplevde det mer som magi. Men eksperimentene kan etterprøves...

Intervju med Eyvind Hellstrøm

Magma Bar & Restaurant

Magasinet Intervjuer 22.03.2000

…Når Sonja Lee og Laurent Surville åpner Magma Bar & Restaurant i april, er bransjens oppmerksomhet rettet mot Bygdøy allé 53. Den store massen gløder allerede av forventning.

Omtaler i august

Magasinet 08.07.2001

Til sommerferien

Til sommerferien

Magasinet 19.05.2005

…Nå er den «gode røde» i bokhandelen. Michelins Red Guide hvor Scandinavia er omtalt, heter «Main Cities of Europe 2005". Man behøver ikke gå etter stjerner for å ha glede av den. Her finner man rimelige og gode overnattingsmuligheter i alle europas hovedsteder og

«Gastronomi og kritikk» – seminar fredag 13.mai

«Gastronomi og kritikk» – seminar fredag 13.mai

Magasinet 11.05.2005

…Her er en mulighet til å høre Henry Notaker, forfatter av blant annet «Gastronomi. Til bords med historien». Anne-Lise Middelthon holder foredrag om farmakologisering av mat. Hun er antropolig og har skrevet om moderne matvaner. Henry Notaker snakker om estetisk kritikk gastronomiens historie. Seminaret holdes i vakre Universitetsbiblioteket på Blindern.…

Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 21.11.2006

…Culinary World Cup avholdes i Luxembourg denne uken. Søndag tok Det Norske Kokkelandslaget gull i kaldmat. Laget leverte til gull i alle tre kategorier!

Annonse