Søk etter Norsk mat ga 129 tilslag

Om Mat

Drammensveien 160
Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

Norsk gull i Culinay World Cup

Norsk gull i Culinay World Cup

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 26.11.2006

…Norske Kokkelandslaget vant gull i kaldmat og gull i varmmat. i Culinary World Cup. Sammenlagt fikk laget 499 av 520 poeng. Sverige vant sølv og Singapore bronse.

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Årets ølhund har Pondus

Årets ølhund har Pondus

Magasinet 25.11.2012

…Det var ikke vanskelig å være enig i juryens valg av Årets ølhund. Tegneserieskaper Frode Øverli er kåret til Årets ølhund. Han hedres for sin uegennyttige innsats for norsk

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Goût de France

Goût de France

Magasinet 15.03.2017

Good France

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Hvorfor armagnac

Hvorfor armagnac

Magasinet 25.11.2015

… når det finnes så mye cognac?

When you wish upon a star

When you wish upon a star

Magasinet 24.02.2016

...Try just a little bit harder!

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

Lerstangkylling

Lerstangkylling

Magasinet 23.01.2017

Den første gangen

Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Galt

Galt

Magasinet 26.08.2017

– Alt riktig så langt

Savillas

Savillas

Magasinet 18.07.2017

Brunch på Jylland

En mann med Kontrast

En mann med Kontrast

Magasinet Intervjuer 01.11.2016

Juleakevitt 2016

Juleakevitt 2016

Magasinet 19.09.2016

…Den har ikke passert ekvator, men har smaker fra alle fire vervenshjørner.

1. Reispigen

1. Reispigen

Magasinet 25.05.2016

= en merittert bartender i København

Fire gull - ingen seier

Fire gull - ingen seier

Magasinet 29.11.2014

Gullmysteriet i Luxembourg

Søker matstylist/kokk til foto

Søker matstylist/kokk til foto

Magasinet Sponset redaksjonell sak 30.10.2014

…Ønsker du å videreutvikle dine kreative kunnskaper innenfor kokkekunsten? Nå har du muligheten

GULL til juniorlandslaget

GULL til juniorlandslaget

Magasinet Konkurranser 25.11.2014

Det norske juniorlandslaget vant

Smaksrike minner fra Persia

Smaksrike minner fra Persia

Magasinet 21.10.2014

Smaker og dufter fra Tusen og en natt

Grenseløs suksess

Grenseløs suksess

Magasinet 25.05.2014

…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Linie Award – tre vinnere

Linie Award – tre vinnere

Magasinet Konkurranser 07.06.2014

…Christian Andre Pettersen, Oskar Karl Josef Johansson og Halvor Heuch.

Bagatelle stenger – ikke helt

Bagatelle stenger – ikke helt

Magasinet 03.09.2014

…Jo, Bagatelle stenger, men brasseriet Lille B fortsetter.

Tavernan

Youngstorget 1
Norsk Youngstorget Oslo
Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 11.06.2015

Gratulerer Finland, gratulerer Sverige!

JOR åpner

JOR åpner

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 06.10.2015

JOR innfrir assossiasjonene

Bilder fra Årets kokk 2015

Bilder fra Årets kokk 2015

Magasinet 15.10.2015

Dommere, prisutdelere, kokker og team

Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet 03.05.2015

i Stockholm!

ITALIA

ITALIA

Magasinet 18.09.2003

ITALIA er en kulturreise, en kulinarisk reise.

ITALIA er en kulturreise, en kulinarisk reise.

Magasinet 08.10.2003

…Med omtrent disse ordene presenterte Knut Ulvestad ITALIA på Baltazar i september. Spisekartet kommer med anmeldelse av boken neste uke.

Terjes kjøkken

Terjes kjøkken

Magasinet 30.10.2003

…Når Terje Ness lanserer sin kokebok, kommer folk fra flere kanter – kokkekolleger fra øverste sjikt, stamgjester på Oro, kunstnervenner, journalister og fotografer.

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…mative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

Italiensk regi i Paris

Magasinet 20.09.2003

…Risotto med kamskjell, sjøkrepshale og stor havrekehale i rødvinsmørk risotto,med ganske markant hummerfond. Eller kalveskank med små gulrøtter og andre fint tilskårne grønnsaker, samt et perfekt innslag av syre. Kom til Conti og chef Michel Ranvier.

La rovdyret våkne

Magasinet 21.12.2004

…Spisekartets anmeldelse av «Kjøtt – en komplett guide»Pølsemakeren og kjøttspesialisten Strøm-Larsen på Torshov feirer sine hundre år i bransjen med en bok om Kjøtt. Og i en tid der det knapt finnes kjøttbutikker igjen, og få vet hvordan et godt stykke kjøtt skal se ut, er det grunn til å…

Kokkelandslaget – hvorfor?

Magasinet 16.12.2004

…Kokkelandslaget avslutter i år sin fireårige periode. I løpet av disse fire årene oppnådde laget å vinne Løvetrofeet – VM-gull – i Singapore. Landslaget ledes av Charles Tjessem, som imponerte de norsk

Hverdagsmat

Magasinet 29.11.2004

…mat, men det er ytterst få som makter det kunststykke å både ivareta hverdagsmatens egen aura av tradisjon – hjemmets historie, din barndoms grønne dal, mors kjøttkaker, gryta hennar mor – og kombinere denne med noen interessante og ikke minst troverdige nye perspektiver. Foto: Chistian Brun.

Trøffelhelten i Piemonte - I

Trøffelhelten i Piemonte - I

Magasinet 28.02.2005

…maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og retter komponeres. De beste havner på menyen til stjernerestauranten All'Enoteca i Canale.

Kokkelandslaget 2001–2004

Magasinet 11.10.2004

…mat, bronse for kaldmat og gull for varmmat i finalen. I Erfurt er det kokke-OL 18.–21. oktober. Spisekartet viser noen av kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.

Kjøkken på Økern

Magasinet 11.10.2004

…Mandag morgen – to tettpakkede arbeidsuker mellom deg og ditt livs hardeste maraton. Kveldene ble sene i helgen, men ingen sene morgener. Trøtt? Ikke i det hele tatt. Du har jo jobbet i hele natt og forbedret det beste du kan skape med all din beste erfaring, prøving, omkalfatring, riv…

Farlig godt

Magasinet 06.10.2004

…På en restaurant i Alsace spiste de så godt at de ble sittende i timer og snakke om «det beste jeg vet». Jan Omdahl og Torgrim Eggen fant ut at de hadde stoff ikke til en bok, men et formidabelt verk. Det aller beste finner du i «Farlig godt».

Bygg på menyen

Magasinet 09.09.2004

…norsk tradisjonskost. Brød kan inneholde opptil 40 prosent bygg, og brødet blir smakfullt og saftig. Bildet: Instituttleder NLH Tove Fjeld.

Saken er mer enn biff

Magasinet 23.10.2008

…norske kokkelandslaget vant sammenlagt-gullet i OL i dag, 23.oktober 2008. Laget vant gull i varmmat og gull i kaldmat med 499 av 500 poeng. Du kan godt huske dagen, for den er historisk. Det norske kokkelandslaget har tidligere vunnet en rekke medaljer og vært best i flere grener - denne…

Michael Munk vant Linie Award

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 03.11.2007

…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle.

Kokkelandslaget til topp

Kokkelandslaget til topp

Magasinet Konkurranser 23.05.2007

…norske Kokkelandslaget gjennomførte en solid konkurranse i American Culinary Classics i Chicago i går. Etter gull i grenen varm mat, og en solid tredjeplass for kald mat ble det en klar førsteplass sammenlagt. – En tøff og fin konkurranse, og vi er godt fornøyd, sier lagleder Sven Erik Renaa.

Annonse