Søk etter Moderne ga 53 tilslag

Moderne på Annen Etage

Magasinet 29.05.2007

Fransk eleganse

Fransk eleganse

Magasinet 14.02.2017

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

Hvalstrand bad åpnet

Hvalstrand bad åpnet

Magasinet 03.06.2016

Hav, himmel, sol og god smak

Brasserie Paleo åpner

Brasserie Paleo åpner

Magasinet 23.10.2014

Sammensveiset team

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

Spanske paradores

Spanske paradores

Magasinet 30.09.2003

…Et av de berømte spanske paradores er Parador «San Francisco» de Granada i Alhambra med de gastronomiske spesialitetene gazpacho og tortilla. Paradoren i Carmona er innredet i et maurisk fort, med storslagen utsikt, gedigen spisesal og innendørs åpen maurisk patio med mudéjarfontene.

Lite og storartet Ensemble i København
Glitrende toppsjikt i Bergen

Glitrende toppsjikt i Bergen

Magasinet 01.05.2003

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Stor spise til små priser

Magasinet 12.08.2003

…moderne og rimelig av unge, meget kompetente kokker. Hyggelige feminin service, uformelt antrukket og hardt arbeidende, med gutta på kjøkkenet.

Jules Verne i Paris på høyt nivå

Jules Verne i Paris på høyt nivå

Magasinet 10.08.2003

…Restauranten ligger midt i Paris' største turistattraksjon, og likevel har restauranten gastronomiske ambisjoner – som den innfrir. Neppe den første restauranten man får med seg i sommerferien, så skynd deg og les! Foto: David Evans.

Gjennomført kvalitet på Restaurant Eik
Bølgen & Moi Bergen

Bølgen & Moi Bergen

Magasinet 27.05.2003

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Magasinet 15.03.2005

…I dag lanseres årets utgave av Guide Rouge – Red Guide for byer i Europa. Det er i denne versjonen man finner de skandinaviske hovedstedene. Michelins røde hotell- og restaurantguide brukes av stadig flere nordmenn. En stjerne i boken er en uomtvistelig anerkjennelse for en restaurant.

Yatzi – fullt hus med lunsj, middag og bar

En veteran på Løkka

Magasinet 23.05.2004

Baltazar 10 år – italiensk uke

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 25.11.2007

…Fra mandag 26.november til søndag 2.desember serverer Baltazar en spesiell meny med utvalgte viner. Baltazar Ristorante & Enoteca byr på både klassisk og moderne

«Gastronomi og kritikk» – seminar fredag 13.mai

Magasinet Bransjenyheter 05.11.2005

…moderne matvaner. Henry Notaker snakker om estetisk kritikk gastronomiens historie. Seminaret holdes i vakre Universitetsbiblioteket på Blindern.

Klassiske «fusionerte» coma

Magasinet 30.01.2002

Lyst på Tøyen

Magasinet 03.12.2002

Intervju med Eyvind Hellstrøm

Alain Devanive Tolosa på Oscarsgate

Magasinet Gjestespill, Lanseringer 19.06.2009

…To dager i mai kunne gjestene på Restaurant Oscarsgate spise et måltid utenom det vanlige. Hva så? Det gjør hver eneste gjest på Oscarsgate – hver gang.

Kastanjen i full blomst
«Gastronomi og kritikk» – seminar fredag 13.mai

«Gastronomi og kritikk» – seminar fredag 13.mai

Magasinet 11.05.2005

…moderne matvaner. Henry Notaker snakker om estetisk kritikk gastronomiens historie. Seminaret holdes i vakre Universitetsbiblioteket på Blindern. Paneldebatt etter

Byens beste utsikt?

Magasinet 29.04.2005

Tre strake seire – Tina Jacobsen

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 07.11.2006

…Det krever mye å hevde seg i en kokkekonkurranse. Det er et stort press på enhver som stiller i en konkurranse. En som driver idrett har flere års erfaring med konkurranser, og har forberedt seg utallige ganger til å yte mest når det gjelder. Kokker har mer enn nok med…

Hvalstrand Bad – en perle i fjorden

Fjorden

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 31.05.2006

…Når solen varmer, frister uteserveringene. Det blir flere for hvert år, men et bord som vipper på fortauskanten i eksos og støy er ikke det samme som noen timer med vakker utsikt og sommerlige lyder. Da er fjorden best.

Madserud Gård
Annonse