…På De Fem Stuer er miljøet og utsikten verdt mer enn reisen opp til Holmenkollen. I lengre perioder var kjøkkenet ikke på høyden med resten. Men nå...
…makingen, og det spiller ingen rolle. For Riedel vinglass kan du stole 100 prosent på. Hvorfor? Fordi det er fysikk.» De 600 som deltok på smakingen i Gamle Logen, opplevde det mer som magi. Men eksperimentene kan etterprøves...
…Konkurransen i Chicago er den tredje største av landskampene, og også en World-Cup-konkurranse. Den foregår fra 19. til 22.mai, og Norges Kokkelandslag skal konkurrere 20 og 22.mai. Foto: Sebastian Kalvik.
…Lørdag 30.jun åpnet Tim Wendelboe kaffebrenneri, skole og espressobar. I sommer blir åpninstidene 8–18 og 11-18 lørdag og søndag.
…I november åpnet konditor Sverre Sætre konditori og sjokoladmakeri på Briskeby. I Niels Juelsgate 70 med inngang fra Briskebyveien finner du håndlaget konfekt og sjokolade, kaker og utvalgt kaffe. Lokalet er også utsalg fra Mocca kaffebrenneri. Smett inn for kaffes maki
…makinger. Tirsdag 26.august arrangerte de Winemaker's Dinner med viner fra Casa Girelli, som eksporterer 92 % av produksjonen til Europa, USA, Østen og Australia. Vinene som ble presentert er smaksrike og egenartede.
…making på Restaurant Sans, og presenterte en vertikal smaking av Rubesco Riserva Vigna Monticchio, en vin som består av 80 % sangiovese og 20 % canaiolo. Vinmonopolet har 1992-årgangen på bestillingslisten.
…Howard demonstrerte Riedels nye dekantere ved å servere burgundere fra Bibendum. Kornel Dura fra Riedel møtte kunder, smakte tapas og riktige viner til. Georg Riedel kommer til en s maki
…Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.
- Dommerne
En jobb for bare de beste.
God fisk og dårlig ris blir dårlig sushi
Master class med Yunus Yildiz