Søk etter Maki ga 23 tilslag

Taste of Oslo

Taste of Oslo

Magasinet Lanseringer 20.08.2013

…Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.

Dommere

Dommere

Magasinet 13.09.2017

i Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Italia fra nord til sør på Gaio

Magasinet 28.08.2003

…makinger. Tirsdag 26.august arrangerte de Winemaker's Dinner med viner fra Casa Girelli, som eksporterer 92 % av produksjonen til Europa, USA, Østen og Australia. Vinene som ble presentert er smaksrike og egenartede.

Vinsmaking på Gaio

Magasinet 20.08.2003

Restaurant Sans med Lungarotti

Magasinet 10.03.2004

…making på Restaurant Sans, og presenterte en vertikal smaking av Rubesco Riserva Vigna Monticchio, en vin som består av 80 % sangiovese og 20 % canaiolo. Vinmonopolet har 1992-årgangen på bestillingslisten.

Tim Wendelboe i Grünersgate 1

Tim Wendelboe i Grünersgate 1

Magasinet Intervjuer, Nytt om navn 04.07.2007

…Lørdag 30.jun åpnet Tim Wendelboe kaffebrenneri, skole og espressobar. I sommer blir åpninstidene 8–18 og 11-18 lørdag og søndag.

Kokkelandslaget til American Culinary classics

Kokkelandslaget til American Culinary classics

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 14.05.2007

…Konkurransen i Chicago er den tredje største av landskampene, og også en World-Cup-konkurranse. Den foregår fra 19. til 22.mai, og Norges Kokkelandslag skal konkurrere 20 og 22.mai. Foto: Sebastian Kalvik.

Sverre Sætre på Briskeby

Magasinet Bransjenyheter, Nytt om navn 24.11.2007

…I november åpnet konditor Sverre Sætre konditori og sjokoladmakeri på Briskeby. I Niels Juelsgate 70 med inngang fra Briskebyveien finner du håndlaget konfekt og sjokolade, kaker og utvalgt kaffe. Lokalet er også utsalg fra Mocca kaffebrenneri. Smett inn for kaffes maki

Kjøkken i høyden

Kjøkken i høyden

Magasinet 25.04.2003

…På De Fem Stuer er miljøet og utsikten verdt mer enn reisen opp til Holmenkollen. I lengre perioder var kjøkkenet ikke på høyden med resten. Men nå...

Riedel vinglass – ren fysikk

Riedel vinglass – ren fysikk

Magasinet Lanseringer, Produsenter & råvarer 19.10.2006

…makingen, og det spiller ingen rolle. For Riedel vinglass kan du stole 100 prosent på. Hvorfor? Fordi det er fysikk.» De 600 som deltok på smakingen i Gamle Logen, opplevde det mer som magi. Men eksperimentene kan etterprøves...

Sushi-huset vakler ikke

Magasinet 14.12.2001

Le Beaujolais Nouveau est arrivée!
Reis med Dag Tjersland til Toscana
Ølsmaking og treretters med øl
Skalldyrspesial på Mink 11.–13.mai
Nye dekantere fra Riedel

Nye dekantere fra Riedel

Magasinet Produsenter & råvarer 29.08.2006

…Howard demonstrerte Riedels nye dekantere ved å servere burgundere fra Bibendum. Kornel Dura fra Riedel møtte kunder, smakte tapas og riktige viner til. Georg Riedel kommer til en s maki

Annonse