…lutefisksesongen. Med spesialtappet juleøl, jubileumsakevitt og Ringerikspoteter inntok en fornem forsamling årets første lutefiskmåltid. Arne Sunde – lutefiskelsker av 2003 – la opp stykker av Vestre Piccola.
…lutefiskelskere i går, der årets første lutefisk behørig ble smakt og vurdert av presse og profesjonelle.
…lutefisken. På denne tiden begynner sesongen for veteranene. Først når vannet i bekkene er kaldt nok til å hindre bakterievekst i fisken under utvanningen, kan man lute tørrfisken. Renslighet i alle ledd er like viktig som kvaliteten på fisken.
…lutefiskelsker er Frank Næsheim, opprinnelig fra Stavanger. I snart 20 år har han bodd i Singapore, der han drev restauranten Viking og senere begynte med import av sjømat.
…Ved siden av den tradisjonsrike fiskeforretningen Berggren i Sandefjord bygges det nye fiskemottaket. Helt inntil Berggren kommer Geir Skeies restaurant Brygga 11.
…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.
Matmor og Kokkenes mor