Søk etter Lofoten ga 15 tilslag

Fokusert og hyggelige Lofoten
Kjøkkensjef og kjøkkensjef på Mink

Kjøkkensjef og kjøkkensjef på Mink

Magasinet Intervjuer, Nytt om navn 21.04.2007

…Etter en svak periode har Mink en stund kommet tilbake til det høye og stabile nivået restauranten hadde. Det kreves innsats og høy motivasjon for å holde stabil, høy kvalitet på en restaurant. Servitører og kokker på Mink trives med det.

Skrei

Skrei

Magasinet 20.01.2005

…I Kirkeveien, nesten nede ved Middelthunsgate, har Lofotstua ligget i over 30 år. Interiøret er ikke forandret nevneverdig siden åpningen, og kokken er den samme. En håndfull spisesteder i Oslo serverer god fisk, men i hele Norge er det neppe et sted med en så stor fiskemeny. Men nå er…

Skreien kommer!

Skreien kommer!

Magasinet Spesiell meny 23.01.2006

…Ja, den har faktisk kommet allerede. De første fangstene er tatt og levert på Røst og Senja eller i Vesterålen på Andøya. I alle fall det lofotværinger kaller oppsigstorsk, en torskestamme som lever litt nærmere Lofoten enn selve skreien. lofoten

Lofotstua – en reise i tid
Norsk gull i Culinay World Cup

Norsk gull i Culinay World Cup

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 26.11.2006

…Det Norske Kokkelandslaget vant gull i kaldmat og gull i varmmat. i Culinary World Cup. Sammenlagt fikk laget 499 av 520 poeng. Sverige vant sølv og Singapore bronse.

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 20.03.2017

Fem kokker

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Annonse