Søk etter Kunst ga 77 tilslag

La Tour d’Argent i Paris

La Tour d’Argent i Paris

Magasinet 06.03.2003

…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restauranten hver dag. Hvordan er et måtid her?

Riedel vinglass – ren fysikk

Riedel vinglass – ren fysikk

Magasinet Lanseringer, Produsenter & råvarer 19.10.2006

…«Jeg vet ikke hvilke viner som valgt til smakingen, og det spiller ingen rolle. For Riedel vinglass kan du stole 100 prosent på. Hvorfor? Fordi det er fysikk.» De 600 som deltok på smakingen i Gamle Logen, opplevde det mer som magi. Men eksperimentene kan etterprøves...

Sult – fra forrige århundre

Sult – fra forrige århundre

Magasinet Nytt om navn 30.11.2006

…Sult Restaurant feirer 10 år, og inviterer gamle og nye gjester til en spesialkomponert meny fra 1996 – med 10 år gamle priser. Du kan også velge fra en drikkemeny med priser fra 1996.

Tim Wendelboe i Grünersgate 1

Tim Wendelboe i Grünersgate 1

Magasinet Intervjuer, Nytt om navn 04.07.2007

…Lørdag 30.jun åpnet Tim Wendelboe kaffebrenneri, skole og espressobar. I sommer blir åpninstidene 8–18 og 11-18 lørdag og søndag.

Bocuse d’Or Europe 2008

Bocuse d’Or Europe 2008

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 29.08.2007

…Det franske gass- og oljeselskapet Total er den første hovedsamarbeidspartner for Europamesterskapet i koke kunst

Intervju med Eyvind Hellstrøm
Gull og bronse til Java Espressobar
Kokk 2000

Kokk 2000

Magasinet 01.01.2000

Sushi-huset vakler ikke

Magasinet 14.12.2001

Kunsten å trives - Arcimboldo

Magasinet 29.08.2002

Klassiske «fusionerte» coma

Magasinet 30.01.2002

Lær av gullmesteren Charles Tjessem!
Pizza i det grønne

Pizza i det grønne

Magasinet 27.03.2003

Statholdergaarden med suveren vinkelner i NM
Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…kunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Far lukter svidd

Far lukter svidd

Magasinet 06.08.2003

…Craig Whitson turnerer denne sommeren med sin nye bok og grilling på stedet. I fjor turnerte han med stor grill på Østlandet; de fleste har mye å lære om grilling av Whitson. Har du ikke smakt sjømat eller italienske retter fra Whitson i Stavanger, kan du i alle fall lære…

Gjennomført kvalitet på Restaurant Eik

Kino eller middag i Paris? Begge deler!

Magasinet 07.08.2003

…For 18 euro kan du få en ypperlig forrett med seks forskjellige dim sunh. En fin, tynn deig omslutter nydelig farse av ulik art, som eksempelvis av rekekjøtt, fisk, kamskjell, grønnsaker, and. Til dette en utsøkt sursøt saus, som også skiller seg betraktelig fra gjennomsnittet.

Restaurant med egen fiskehandel

Magasinet 07.08.2003

…Den lille fiskerestauranten gir svært god valuta for pengene. Fisken er hentet fra en av byens desidert beste fiskeforretninger, nemlig La poissonnerie du Dôme, altså etablissementets egen.

Gamle bohemer på Place de Clichy

Gamle bohemer på Place de Clichy

Magasinet 12.11.2003

…Det meste av bohemkulturen, holdt oppe også av folk som Picasso, Apollinaire, Utrillo og senere François Truffaut, er nå som sunket inn i veggene. Men det er på Wepler man går for å innta et nattmåltid etter en sen forestilling på et av teatrene på Montmartre, eller en sen kabaret…

Italia fra nord til sør på Gaio

Magasinet 28.08.2003

…Gaio arrangerer bransjetreff og vinsmakinger. Tirsdag 26.august arrangerte de Winemaker's Dinner med viner fra Casa Girelli, som eksporterer 92 % av produksjonen til Europa, USA, Østen og Australia. Vinene som ble presentert er smaksrike og egenartede.

ITALIA er en kulturreise, en kulinarisk reise.

ITALIA er en kulturreise, en kulinarisk reise.

Magasinet 08.10.2003

…Med omtrent disse ordene presenterte Knut Ulvestad ITALIA på Baltazar i september. Spisekartet kommer med anmeldelse av boken neste uke.

Terjes kjøkken

Terjes kjøkken

Magasinet 30.10.2003

…Når Terje Ness lanserer sin kokebok, kommer folk fra flere kanter – kokkekolleger fra øverste sjikt, stamgjester på Oro, kunst

Kjøkken på Økern

Kjøkken på Økern

Magasinet 11.10.2004

…Mandag morgen – to tettpakkede arbeidsuker mellom deg og ditt livs hardeste maraton. Kveldene ble sene i helgen, men ingen sene morgener. Trøtt? Ikke i det hele tatt. Du har jo jobbet i hele natt og forbedret det beste du kan skape med all din beste erfaring, prøving, omkalfatring, riv…

Kokkelandslaget 2001–2004

Kokkelandslaget 2001–2004

Magasinet 11.10.2004

…De har allerede tatt gull, i Singapore 2002 der de fikk 1.plass sammenlagt med gull for varmmat, bronse for kaldmat og gull for varmmat i finalen. I Erfurt er det kokke-OL 18.–21. oktober. Spisekartet viser noen av kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.

Hverdagsmat

Hverdagsmat

Magasinet 29.11.2004

…kunststykke å både ivareta hverdagsmatens egen aura av tradisjon – hjemmets historie, din barndoms grønne dal, mors kjøttkaker, gryta hennar mor – og kombinere denne med noen interessante og ikke minst troverdige nye perspektiver. Foto: Chistian Brun.

Trøffelhelten i Piemonte - I

Trøffelhelten i Piemonte - I

Magasinet 28.02.2005

…Av Niklas Hart. Foto: Julie Hart og Niklas Hart. Alle italienere har en bestemor som lager verdens beste pasta. Den er ikke god nok for Davide Palluda. Alt kan nemlig forbedres. Kjøkkenet hans er ikke bare et sted der maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og…

Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

Sjokolade! Men mye mer…

Sjokolade! Men mye mer…

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer, Nye restauranter 11.10.2005

…En dag i høstkjølige Oslo, med kalde gufs langs fortauene, snø i luften og innpakkede, lukkede innfødte. Du sulter ikke, hverken som Hamsun eller Charlie Bucket. I et vindu får du øye på en sjokoladeskulptur – en glinsende, lekker eventyrfigur. Og bak der en fransk konditor i ferd med å…

Madserud Gård
Dus med hele verden

Dus med hele verden

Magasinet Restaurantomtaler 31.07.2006

Smak! Smak! Smak!

Magasinet 30.04.2007

Ridder av den franske Æreslegionen

Magasinet Nytt om navn 10.10.2007

…kunst som kultur. Det kunne ikke skjedd i dag, vel? "Idag ser også franske kokker til Norge," sier Paul Bocuse.

Barcelona: Els Qatre Gats

Barcelona: Els Qatre Gats

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 18.01.2011

…Chat Noir. Ikke den i Vika, nei den kjente kabaret-scenen i Paris. Etter å ha jobbet som konferansier og servitør på parisiske Chat Noir ønsket Pere Romeu å åpne noe lignende i Barcelona. I hvert fall et serveringssted med rimelig mat og pianomusikk.

Mehfel først med Murree

Mehfel først med Murree

Magasinet 19.03.2013

…Med Pakistans ambassadør til stede introduserte Restaurant Mehfel Murree beer. Restauranten er den første i Norge som serverer det pakistanske ølet.

Se bilder fra Taste of Oslo

Se bilder fra Taste of Oslo

Magasinet 01.09.2013

…Hver dag kom mange publikummere for å lære, smake og prøve kokke kunst

Goût de France

Goût de France

Magasinet 15.03.2017

Good France

Bagatelle stenger – ikke helt

Bagatelle stenger – ikke helt

Magasinet 03.09.2014

…Jo, Bagatelle stenger, men brasseriet Lille B fortsetter.

Søker matstylist/kokk til foto

Søker matstylist/kokk til foto

Magasinet Sponset redaksjonell sak 30.10.2014

…Ønsker du å videreutvikle dine kreative kunnskaper innenfor kokke kunst

Fire gull - ingen seier

Fire gull - ingen seier

Magasinet 29.11.2014

Gullmysteriet i Luxembourg

Mad Fork

Mad Fork

Magasinet Lanseringer, Nye restauranter 07.12.2014

Åpnet på Majorstuen mandag 8. desember

Bocuse d’Or 2015

Bocuse d’Or 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 04.01.2015

Mindre enn...

GULL!

GULL!

Magasinet 28.01.2015

Ørjan Johannessen vant gull i Bocuse d'Or

Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 11.06.2015

Gratulerer Finland, gratulerer Sverige!

Howard concept store

Howard concept store

Magasinet Lanseringer 16.09.2015

Lære eller handle? Begge deler!

Michelin Nordic Guide 2016

Michelin Nordic Guide 2016

Magasinet 24.02.2016

Nordens første trestjerners restauranter

Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Bocuse d’Or 2019

Bocuse d’Or 2019

Magasinet 19.09.2018

Kalvekam på menyen

Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d’Or 2019

Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d’Or 2019

Magasinet 31.10.2018

Dome for CAP

Sanoma

Sanoma
Olav Selvaags plass 1
Mat-kit på Ahaan

Mat-kit på Ahaan

Magasinet 28.11.2020

Mer enn takeaway

Annonse