Søk etter Kreativ ga 42 tilslag

Kjøkken i høyden

Kjøkken i høyden

Magasinet 25.04.2003

…På De Fem Stuer er miljøet og utsikten verdt mer enn reisen opp til Holmenkollen. I lengre perioder var kjøkkenet ikke på høyden med resten. Men nå...

Prøver å spre godt humør

Prøver å spre godt humør

Magasinet Intervjuer 31.03.2014

…Spisekartet intervjuer unge kokker på topprestauranter. I dag Frederic Klev på Fauna Restaurant

Nordiske Mestere

Magasinet 06.06.2000

…I år var det mange dyktige deltakere i Norgesmesterskapet for kokkelærlinger. Men Per Ivar Berget og Rannveig Bergheim vant og vant. Først NM og så Nordisk Mesterskap. Det første Berget sier er at han tror han ikke vant mesterskapet.

Intervju med Eyvind Hellstrøm
fogo frister og pirrer

fogo frister og pirrer

Magasinet 15.10.2002

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Far lukter svidd

Far lukter svidd

Magasinet 06.08.2003

…Craig Whitson turnerer denne sommeren med sin nye bok og grilling på stedet. I fjor turnerte han med stor grill på Østlandet; de fleste har mye å lære om grilling av Whitson. Har du ikke smakt sjømat eller italienske retter fra Whitson i Stavanger, kan du i alle fall lære…

Trøffelhelten i Piemonte - I

Trøffelhelten i Piemonte - I

Magasinet 28.02.2005

…Av Niklas Hart. Foto: Julie Hart og Niklas Hart. Alle italienere har en bestemor som lager verdens beste pasta. Den er ikke god nok for Davide Palluda. Alt kan nemlig forbedres. Kjøkkenet hans er ikke bare et sted der maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og…

Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

CAFE DE LA PAX
Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Magasinet Bransjenyheter, Restaurantomtaler 02.01.2006

…Restaurantåret 2005 bød på mange gode nyheter. Sett utenfra er Norges første Bib Gourmand i en særstilling. For første gang fikk en norsk restaurant betegnelsen Bib Gourmand i Michelins Red Guide. Den gis til restauranter som tilbyr «god mat til moderate priser». Stockholm har fem restauranter med Bib Gourmand, Gøteborg…

Klassiske og innovative Le Canard
Utvikling av sansene

Utvikling av sansene

Magasinet Bransjenyheter 08.08.2006

Era Ora mest populære stjernerestaurant i Danmark

Era Ora mest populære stjernerestaurant i Danmark

Magasinet Nytt om navn 29.04.2009

…Den populære København-portalen aok.dk ba brukerne kåre sin foretrukne enstjerners restaurant i Danmark. Era Ora vant overlegent.

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 20.03.2017

Fem kokker

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Magasinet Intervjuer 09.04.2014

Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.

Søker matstylist/kokk til foto

Søker matstylist/kokk til foto

Magasinet Sponset redaksjonell sak 30.10.2014

…kreative kunnskaper innenfor kokkekunsten? Nå har du muligheten

Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 11.06.2015

Gratulerer Finland, gratulerer Sverige!

Michelin Nordic Guide 2016

Michelin Nordic Guide 2016

Magasinet 24.02.2016

Nordens første trestjerners restauranter

1.-Reispigen

1.-Reispigen

Magasinet 25.05.2016

…Førstereis for en merittert bartender i København

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

Smaken av Frankrike

Smaken av Frankrike

Magasinet 18.03.2017

på ETT BORD

Om Mat

Drammensveien 160
Michelin – kan noen spå i stjernene?

Michelin – kan noen spå i stjernene?

Magasinet 06.03.2018

Neppe.

Nordstjerne

Nordstjerne

Magasinet 07.03.2018

Nynordisk according to Michelin

Annonse