Søk etter Kokkeskole ga 15 tilslag

Prøver å spre godt humør

Prøver å spre godt humør

Magasinet Intervjuer 31.03.2014

…Spisekartet intervjuer unge kokker på topprestauranter. I dag Frederic Klev på Fauna Restaurant

La rovdyret våkne

La rovdyret våkne

Magasinet 21.12.2004

…Spisekartets anmeldelse av «Kjøtt – en komplett guide»Pølsemakeren og kjøttspesialisten Strøm-Larsen på Torshov feirer sine hundre år i bransjen med en bok om Kjøtt. Og i en tid der det knapt finnes kjøttbutikker igjen, og få vet hvordan et godt stykke kjøtt skal se ut, er det grunn til å…

Fra stjernerestauranter til

Fra stjernerestauranter til"egget” på stjernerestauranten Fauna

Magasinet Intervjuer 04.04.2014

Møt Daniel Hasvold Jung på Fauna Restaurant.

Det må være oss

Det må være oss

Magasinet Intervjuer 07.04.2014

…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Magasinet Intervjuer 09.04.2014

Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.

Alle trår til når det trengs

Alle trår til når det trengs

Magasinet Intervjuer 21.04.2014

Chef de partie Nina Ween

Heller Oslo enn Barcelona

Heller Oslo enn Barcelona

Magasinet Intervjuer 23.04.2014

…Pascal Lehman prioriterte å jobbe med Björn Svensson.

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Ta begge!

Ta begge!

Magasinet Intervjuer 28.04.2014

…Jan Kopacz valgte utdanning på høyt nivå i Norge.

Alles mening betyr noe

Alles mening betyr noe

Magasinet Intervjuer 30.04.2014

…Sous-chef Annette Berger ser mot opprinnelsen - råvarer på toppnivå.

Mat uten grenser

Mat uten grenser

Magasinet 17.05.2014

…Storslagen smaksfest til inntekt for burmesisk kokke- og servitørskole

Grenseløs suksess

Grenseløs suksess

Magasinet 25.05.2014

…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Gout de France 2018 - RÅ VGS

Gout de France 2018 - RÅ VGS

Magasinet 16.03.2018

Videregående skole deltar for andre gang.

Annonse