Søk etter Kokken ga 92 tilslag

Kokken og professorens kokebok

Kokken og professorens kokebok

Magasinet 03.11.2015

Ryggløs - ikke ryggesløs

Real Food

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 25.10.2006

…Rune Pal er en kokk som liker seg når han lager mat. Han står gjerne over gassblussene, enten det er på egne kjøkken eller hos kolleger han trives med. Kontorkokk blir han aldri. Fredag 27.oktober åpnet Real Fast Food kafé i Karenslyst allé.

Kjøkkensjef og kjøkkensjef på Mink

Kjøkkensjef og kjøkkensjef på Mink

Magasinet Intervjuer, Nytt om navn 21.04.2007

…Etter en svak periode har Mink en stund kommet tilbake til det høye og stabile nivået restauranten hadde. Det kreves innsats og høy motivasjon for å holde stabil, høy kvalitet på en restaurant. Servitører og kokker på Mink trives med det.

Kokkelandslaget til topp

Kokkelandslaget til topp

Magasinet Konkurranser 23.05.2007

…Det norske Kokkelandslaget gjennomførte en solid konkurranse i American Culinary Classics i Chicago i går. Etter gull i grenen varm mat, og en solid tredjeplass for kald mat ble det en klar førsteplass sammenlagt. – En tøff og fin konkurranse, og vi er godt fornøyd, sier lagleder Sven Erik Renaa.

Michael Munk vant Linie Award

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 03.11.2007

…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle.

Geir Skeie vant Europeiske Bocuse d’Or

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 02.07.2008

…I år deltok tre «norske» kokker i Bocuse d'Or, nemlig Geir Skeie for Norge fra Solvold i Sandefjord, Filipp Langhoff for Finland fra Spisestedet Feinschmecker i Oslo og Jonas Lundgren for Sverige fra Restaurant Bagatelle i Oslo. Og gullet gikk til Norge for fjerde gang! Dermed er Norges rating i…

Nordiske Mestere

Magasinet 06.06.2000

…I år var det mange dyktige deltakere i Norgesmesterskapet for kokkelærlinger. Men Per Ivar Berget og Rannveig Bergheim vant og vant. Først NM og så Nordisk Mesterskap. Det første Berget sier er at han tror han ikke vant mesterskapet.

Magma Bar & Restaurant

Magasinet Intervjuer 22.03.2000

…Når Sonja Lee og Laurent Surville åpner Magma Bar & Restaurant i april, er bransjens oppmerksomhet rettet mot Bygdøy allé 53. Den store massen gløder allerede av forventning.

Intervju med Eyvind Hellstrøm

Bølgen & Moi Briskeby åpnet 9. oktober

Magasinet 30.08.2000

…Spisekartet gleder seg over mange nyåpninger i år. Noen hevder at det skjer en overetablering av restauranter i toppsjiktet i Oslo. Er det plass til flere topprestauranter?

Sushi-huset vakler ikke

Magasinet 14.12.2001

Fristelser i Lysthuset - Bodø

Magasinet 03.09.2002

Alex Sushi Rex

Alex Sushi Rex

Magasinet 08.05.2003

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Magasinet 05.08.2003

…Riverside-prosjektet, som driver selvstendiggjøring av ungdom og kompetansegivende aktiviteter, har fått et tilskudd: Elvebredden Catering. Bak selskapet står Espen M. Gryt, utdannet kokk og medlem av Kokkenes Mesterlaug. kokken

Stor spise til små priser

Magasinet 12.08.2003

…Denne restauranten inngår i en slags «trend», hvor klassisk fransk kjøkken tillages moderne og rimelig av unge, meget kompetente kokker. Hyggelige feminin service, uformelt antrukket og hardt arbeidende, med gutta på kjøkkenet.

Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Om man på Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

Kjøkken på Økern

Kjøkken på Økern

Magasinet 11.10.2004

…Mandag morgen – to tettpakkede arbeidsuker mellom deg og ditt livs hardeste maraton. Kveldene ble sene i helgen, men ingen sene morgener. Trøtt? Ikke i det hele tatt. Du har jo jobbet i hele natt og forbedret det beste du kan skape med all din beste erfaring, prøving, omkalfatring, riv…

Kokkelandslaget 2001–2004

Kokkelandslaget 2001–2004

Magasinet 11.10.2004

…kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.

Hverdagsmat

Hverdagsmat

Magasinet 29.11.2004

…Jeg må innrømme, at dette er en bok jeg kommer til å bruke mye. Det finnes naturligvis mange kokebøker som tar for seg vår trauste hverdagsmat, men det er ytterst få som makter det kunststykke å både ivareta hverdagsmatens egen aura av tradisjon – hjemmets historie, din barndoms grønne dal,…

Kokkelandslaget – hvorfor?

Magasinet 16.12.2004

…Kokkelandslaget avslutter i år sin fireårige periode. I løpet av disse fire årene oppnådde laget å vinne Løvetrofeet – VM-gull – i Singapore. Landslaget ledes av Charles Tjessem, som imponerte de norske dommerne under uttagningen til Bocouse D'Or.

Skrei

Skrei

Magasinet 20.01.2005

…kokken er den samme. En håndfull spisesteder i Oslo serverer god fisk, men i hele Norge er det neppe et sted med en så stor fiskemeny. Men nå er skreisesongen i gang.

Trøffelhelten i Piemonte - II

Trøffelhelten i Piemonte - II

Magasinet 28.02.2005

…Niklas og Julie Hart har møtt Davide Palluda, kjøkkensjef på Ristorante all'Enoteca i Piemonte, av noen kalt den viktigste fornyeren av det italienske kjøkkenet. Han er ung, jobber hardt og har en stjerne I Guide Rouge. Han fikk spørsmålet: – Hvor viktig er egentlig Michelin-stjernen?

Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

Midt i solsteken lå en gammel herregård…
Raymonds holder mål

Raymonds holder mål

Magasinet 19.08.2005

Samling i Punjab
Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Hva gjør en restaurant til Bib Gourmand?

Magasinet Bransjenyheter, Restaurantomtaler 02.01.2006

…Restaurantåret 2005 bød på mange gode nyheter. Sett utenfra er Norges første Bib Gourmand i en særstilling. For første gang fikk en norsk restaurant betegnelsen Bib Gourmand i Michelins Red Guide. Den gis til restauranter som tilbyr «god mat til moderate priser». Stockholm har fem restauranter med Bib Gourmand, Gøteborg…

Palace Grill Reserva
Antti Nurkka vant Linie Award 2006

Antti Nurkka vant Linie Award 2006

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 02.11.2006

…For tredje år på rad ble Linie Award arrangert, og i år var konkurransen ytterligere utvidet til alle nordiske land. Finske Antti Nurkka vant. I juryen satt kokker, matskribenter og matjournalister fra hele norden med Eyvind Hellstrøm som juryleder.

Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 21.11.2006

…Culinary World Cup avholdes i Luxembourg denne uken. Søndag tok Det Norske Kokkelandslaget gull i kaldmat. Laget leverte til gull i alle tre kategorier!

32. Commis

…kjøtt, en for fisk og så videre. Mindre kjøkken kan ha en stasjon for varm mat og en annen for kalde retter og desserter. En commis lærer å utføre arbeidet ved en stasjon, og er enten en utdannet kokk eller en lærling. I konkurranser som Bocuse d’Or har kokken

Ridder av den franske Æreslegionen

Magasinet Nytt om navn 10.10.2007

…Gratulerer med utnevnelsen, Eyvind Hellstrøm! For ikke lenge siden ble Hellstrøm offentlig kritisert for å ha omtalt kokekunst som kultur. Det kunne ikke skjedd i dag, vel? "Idag ser også franske kokker til Norge," sier Paul Bocuse.

Gull igjen

Gull igjen

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 16.05.2009

…kokkene, skal ha ansvar for Oro bar med lunsj og middag på menyen. Oro restaurant tilbyr femretter med vinmeny - velg én eller flere retter. Johan Svedlund er den tredje eieren, kjent fra internasjonalt anerkjente baren på Nobilis.

Alain Devanive Tolosa på Oscarsgate

Magasinet Gjestespill, Lanseringer 19.06.2009

…To dager i mai kunne gjestene på Restaurant Oscarsgate spise et måltid utenom det vanlige. Hva så? Det gjør hver eneste gjest på Oscarsgate – hver gang.

Patrick Hassel fra Thornströms Kök vant Linie Award

Patrick Hassel fra Thornströms Kök vant Linie Award

Magasinet Konkurranser 12.06.2011

…kokkene konkurrerer om den beste hovedretten basert på nordiske ingredienser tilpasset Linie Aquavit.

Taste of Oslo

Taste of Oslo

Magasinet Lanseringer 20.08.2013

…Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…kokken etter service; på den andre siden kan det hende at jeg er på vei under dyna akkurat når kokken er ferdig med å vaske kjøkkenet.

Axel Nordahls treretter

Axel Nordahls treretter

Magasinet 13.09.2013

…kokken tilgang til utstyr som de færreste har hjemme. Axel forteller deg hvordan du lager alle rettene uten å bruke det kostbare utstyret. Hele menyen kan du selv lage hjemme. FORRETT Laksetartar HOVEDRETT Andebryst DESSERT Marinerte skogsbær

DAG SOLSTADS KJØKKEN

DAG SOLSTADS KJØKKEN

Magasinet 27.11.2013

…«DAG SOLSTADS KJØKKEN» Det litterære måltid i Litteraturhuset Fredrikstad torsdag 5. desember klokken 18

Goût de France

Goût de France

Magasinet 15.03.2017

Good France

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Magasinet 21.03.2014

Era Ora med Michelin stjerne 18 år på rad

Fra stjernerestauranter til

Fra stjernerestauranter til"egget” på stjernerestauranten Fauna

Magasinet Intervjuer 04.04.2014

Møt Daniel Hasvold Jung på Fauna Restaurant.

Det må være oss

Det må være oss

Magasinet Intervjuer 07.04.2014

…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.

Alle trår til når det trengs

Alle trår til når det trengs

Magasinet Intervjuer 21.04.2014

Chef de partie Nina Ween

Heller Oslo enn Barcelona

Heller Oslo enn Barcelona

Magasinet Intervjuer 23.04.2014

…Pascal Lehman prioriterte å jobbe med Björn Svensson.

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Ta begge!

Ta begge!

Magasinet Intervjuer 28.04.2014

…Jan Kopacz valgte utdanning på høyt nivå i Norge.

Grenseløs suksess

Grenseløs suksess

Magasinet 25.05.2014

…Bak Kirkeristen drev grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.

Bagatelle stenger – ikke helt

Bagatelle stenger – ikke helt

Magasinet 03.09.2014

…Jo, Bagatelle stenger, men brasseriet Lille B fortsetter.

Fire gull - ingen seier

Fire gull - ingen seier

Magasinet 29.11.2014

Gullmysteriet i Luxembourg

Bocuse d’Or 2015

Bocuse d’Or 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 04.01.2015

Mindre enn...

Splitter ny Kontrast

Splitter ny Kontrast

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 05.02.2015

Kontrast flytter

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet 03.05.2015

i Stockholm!

På’n igjen

På’n igjen

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser, Nytt om navn 21.05.2015

Årets kokk kåres i Mathallen

Kokebøker i 2015

Kokebøker i 2015

Magasinet 25.01.2016

Kokken og professorens kokebok

When you wish upon a star

When you wish upon a star

Magasinet 24.02.2016

...Try just a little bit harder!

Der peppern gror

Fritjof Nansens plass 7
Linie Aquavit

Linie Aquavit

Magasinet 17.04.2016

THE JOURNEY

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

En mann med Kontrast

En mann med Kontrast

Magasinet Intervjuer 01.11.2016

En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

GRATULERER CHRISTOPHER WILLIAM DAVIDSEN

Magasinet 25.01.2017

Du vant sølv!

Fransk eleganse

Fransk eleganse

Magasinet 14.02.2017

Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Michelin – kan noen spå i stjernene?

Michelin – kan noen spå i stjernene?

Magasinet 06.03.2018

Neppe.

Lulu

Lulu

Magasinet Intervjuer 18.02.2018

God fisk og dårlig ris blir dårlig sushi

Michelin-stjerne til Galt

Michelin-stjerne til Galt

Magasinet 19.02.2018

Michelin Guide Nordic Countries 2018

Nordstjerne

Nordstjerne

Magasinet 07.03.2018

Nynordisk according to Michelin

Guide Michelin

Guide Michelin

Magasinet 21.03.2018

Bare for rike?

Christian André Pettersen vant Bocuse d’Or
Matmor

Matmor

Magasinet 12.08.2018

Matmor og Kokkenes mor

Bocuse d’Or 2019

Bocuse d’Or 2019

Magasinet 19.09.2018

Kalvekam på menyen

Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d’Or 2019

Grønnsaks- og skjellfest i Bocuse d’Or 2019

Magasinet 31.10.2018

Dome for CAP

Annonse