Søk etter Innovativ ga 21 tilslag

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Ask med Michelin-stjerne

Ask med Michelin-stjerne

Magasinet 15.03.2014

Filip Langhoff og Linda Stenman-Langhoff med *

Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

Mares 15 år

Mares 15 år

Magasinet 05.10.2014

Nyere, bedre og større.

Bransjens kåring

Bransjens kåring

Magasinet 03.02.2015

Bransjen selv...

Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet 03.05.2015

i Stockholm!

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

Glitrende toppsjikt i Bergen

Glitrende toppsjikt i Bergen

Magasinet 01.05.2003

Trøffelhelten i Piemonte - I

Trøffelhelten i Piemonte - I

Magasinet 28.02.2005

…Av Niklas Hart. Foto: Julie Hart og Niklas Hart. Alle italienere har en bestemor som lager verdens beste pasta. Den er ikke god nok for Davide Palluda. Alt kan nemlig forbedres. Kjøkkenet hans er ikke bare et sted der maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og…

Paradis for Barolo-fans

Magasinet 15.11.2004

Glimrende service på Matfinken

Magasinet 29.10.2002

Klassiske og innovative Le Canard
Annonse