…hummerfond. Eller kalveskank med små gulrøtter og andre fint tilskårne grønnsaker, samt et perfekt innslag av syre. Kom til Conti og chef Michel Ranvier.
…Det meste av bohemkulturen, holdt oppe også av folk som Picasso, Apollinaire, Utrillo og senere François Truffaut, er nå som sunket inn i veggene. Men det er på Wepler man går for å innta et nattmåltid etter en sen forestilling på et av teatrene på Montmartre, eller en sen kabaret…
…Gaio arrangerer bransjetreff og vinsmakinger. Tirsdag 26.august arrangerte de Winemaker's Dinner med viner fra Casa Girelli, som eksporterer 92 % av produksjonen til Europa, USA, Østen og Australia. Vinene som ble presentert er smaksrike og egenartede.
…Etter en lang, kald vinter presenterer Elvebredden Café og Restaurant en forsmak på sommeren – mens skalldyrene fremdeles er på sitt beste. I lokalene som restauranten deler med Norsk Design & Arkitektursenter serveres viner fra Moestue Grape Selections til en skalldyrmeny.
…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.
Per Thøstesen på ORO Restaurant
Bare for rike?