Søk etter Hotell ga 47 tilslag

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Venner

Smalgangen 31
Michelin Nordic Guide 2016

Michelin Nordic Guide 2016

Magasinet 24.02.2016

Nordens første trestjerners restauranter

Pondicherry

Pondicherry

Magasinet 04.03.2017

- for a change

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Førsteinntrykket

Førsteinntrykket

Magasinet 25.10.2016

Fra Bray...

Bakefri - slutt på baking, men sjelden fri
Mat uten grenser

Mat uten grenser

Magasinet 17.05.2014

…Storslagen smaksfest til inntekt for burmesisk kokke- og servitørskole

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Magasinet Intervjuer 09.04.2014

Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Spanske paradores

Spanske paradores

Magasinet 30.09.2003

…Et av de berømte spanske paradores er Parador «San Francisco» de Granada i Alhambra med de gastronomiske spesialitetene gazpacho og tortilla. Paradoren i Carmona er innredet i et maurisk fort, med storslagen utsikt, gedigen spisesal og innendørs åpen maurisk patio med mudéjarfontene.

Big Horn Steak House Aker Brygge

Big Horn Steak House Aker Brygge

Magasinet 30.01.2003

Gaio går nye veier

Gaio går nye veier

Magasinet 16.01.2003

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Magasinet 15.03.2005

…hotell- og restaurantguide brukes av stadig flere nordmenn. En stjerne i boken er en uomtvistelig anerkjennelse for en restaurant.

Trøffelhelten i Piemonte - II

Trøffelhelten i Piemonte - II

Magasinet 28.02.2005

…Niklas og Julie Hart har møtt Davide Palluda, kjøkkensjef på Ristorante all'Enoteca i Piemonte, av noen kalt den viktigste fornyeren av det italienske kjøkkenet. Han er ung, jobber hardt og har en stjerne I Guide Rouge. Han fikk spørsmålet: – Hvor viktig er egentlig Michelin-stjernen?

Bygg på menyen

Magasinet 09.09.2004

…Matforsk slår et slag for bygg i kostholdet. Det er sunt, som forskning gjennom mer enn 120 år har vist. Det kan brukes i avanserte matretter og norsk tradisjonskost. Brød kan inneholde opptil 40 prosent bygg, og brødet blir smakfullt og saftig. Bildet: Instituttleder NLH Tove Fjeld.

Michael Munk vant Linie Award

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 03.11.2007

…På kort tid har Linie Award prestert å bli Nordens viktigste kokkekonkurranse. I år vant danske Michael Munk fra Tree-Top Restaurant i Munkebjerg, like ved Vejle.

Baltazar 10 år – italiensk uke

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 25.11.2007

…Fra mandag 26.november til søndag 2.desember serverer Baltazar en spesiell meny med utvalgte viner. Baltazar Ristorante & Enoteca byr på både klassisk og moderne italiensk gastronomi denne uken.

Restaurant til nye høyder

Restaurant til nye høyder

Magasinet Lanseringer, Restaurantomtaler 16.04.2007

…hotellrestaurant, er det for å skape synlige endringer. Restauranten 34 på Radisson SAS Plaza Hotell har lenge scoret høyt og er svært godt besøkt

De fem stuer satser stort igjen

De fem stuer satser stort igjen

Magasinet 09.04.2003

…hotellet kan være stolt av. Snart presenterer Spisekartet det nye kjøkkenet. I dag slipper vi til Dahls engasjement for lærlinger.

Intervju med Eyvind Hellstrøm

Omtaler i august

Magasinet 08.07.2001

Årets lutefiskelsker – en «kineser»

Årets lutefiskelsker – en «kineser»

Magasinet Bransjenyheter, Nytt om navn 16.10.2007

…«Kineseren» og Årets lutefiskelsker er Frank Næsheim, opprinnelig fra Stavanger. I snart 20 år har han bodd i Singapore, der han drev restauranten Viking og senere begynte med import av sjømat.

Lengter du til høsten?

Lengter du til høsten?

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…Vi kan lengte til forrige sommer eller vi kan la fortiden fare og lengte til høsten. Vinhøsten. Spisekartet opplevde vinhøsten i Sør-Italia på nært hold.

Main Cities of Europe

Main Cities of Europe

Magasinet Bransjenyheter 17.03.2006

…Sist mandag ble det kjent at Oslo mistet en Michelin-stjerne. For mange er andre nyheter minst like viktige. Spisekartet bringer dem så snart vi kan.

Tiltak fra Mattilsynet

Magasinet Bransjenyheter 31.01.2006

Til sommerferien

Til sommerferien

Magasinet 19.05.2005

…Nå er den «gode røde» i bokhandelen. Michelins Red Guide hvor Scandinavia er omtalt, heter «Main Cities of Europe 2005". Man behøver ikke gå etter stjerner for å ha glede av den. Her finner man rimelige og gode overnattingsmuligheter i alle europas hovedsteder og

Café Christiania – en severdighet

Café Christiania – en severdighet

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter, Nytt om navn 26.09.2005

…Stig Neverdal har ansvaret for den nye restauranten ved Wessels plass. Mellom håndverk og restaurering viser han Spisekartet restauranten under ombygging. Hele kjøkkenet bygges på nytt for å gjøre jobben enklest mulig for kokker og servitører.

Enzo

Enzo

Magasinet Nye restaurantvurderinger 20.06.2006

Annonse