Søk etter Grill ga 81 tilslag

Grill’s Ville

Niels Juels gate 29
Frogner Burger Takeaway

Kongelig grill i Trondheim

Magasinet 01.10.2002

Palace Grill Reserva

SüdØst Asian Crossover

Trondheimsveien 5
Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper- grill

Michelin 2014

Michelin 2014

Magasinet 12.03.2014

Michelin offentliggjorde nye tildelinger i dag

Fra stjernerestauranter til

Fra stjernerestauranter til"egget” på stjernerestauranten Fauna

Magasinet Intervjuer 04.04.2014

Møt Daniel Hasvold Jung på Fauna Restaurant.

Sukkerbiten

Nylandsveien 28
Operaen Oslo Lunsj

Der peppern gror

Fritjof Nansens plass 7
When you wish upon a star

When you wish upon a star

Magasinet 24.02.2016

...Try just a little bit harder!

El Camino

Behrens Gate 8
Mexicansk
Pondicherry

Pondicherry

Magasinet 04.03.2017

- for a change

Om Mat

Drammensveien 160
Happolati garden

Happolati garden

Magasinet 31.05.2016

Den lune bakgården

Hvalstrand bad åpnet

Hvalstrand bad åpnet

Magasinet 03.06.2016

Hav, himmel, sol og god smak

St. Lars står opp igjen

St. Lars står opp igjen

Magasinet 11.06.2014

Grillrestauranten med chambre separée.

Grenseløs suksess

Grenseløs suksess

Magasinet 25.05.2014

…grillrøken over gjestesenes hoder. NON DOS forklarte om ufiltrerte viner mens gjestene smakte og koste seg.

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Magasinet Intervjuer 09.04.2014

Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.

Linie Award – tre vinnere

Linie Award – tre vinnere

Magasinet Konkurranser 07.06.2014

…Christian Andre Pettersen, Oskar Karl Josef Johansson og Halvor Heuch.

Bue i Sancerre

Bue i Sancerre

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 22.08.2014

…I mange år har vi visst at romerne var store strateger

Tavernan

Youngstorget 1
Norsk Youngstorget Oslo
Gjestespill på Oro 3. mars

Gjestespill på Oro 3. mars

Magasinet 02.03.2015

Kjøkkensjef Per...

Michelin har dekket dårlig

Michelin har dekket dårlig

Magasinet 26.02.2015

Sett fra Europa…

Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet 03.05.2015

i Stockholm!

Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Om man på Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

Restaurant med egen fiskehandel

Magasinet 07.08.2003

…Den lille fiskerestauranten gir svært god valuta for pengene. Fisken er hentet fra en av byens desidert beste fiskeforretninger, nemlig La poissonnerie du Dôme, altså etablissementets egen.

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Far lukter svidd

Far lukter svidd

Magasinet 06.08.2003

…grilling på stedet. I fjor turnerte han med stor grill på Østlandet; de fleste har mye å lære om grilling av Whitson. Har du ikke smakt sjømat eller italienske retter fra Whitson i Stavanger, kan du i alle fall lære av mannen selv.

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Magasinet 05.08.2003

…Riverside-prosjektet, som driver selvstendiggjøring av ungdom og kompetansegivende aktiviteter, har fått et tilskudd: Elvebredden Catering. Bak selskapet står Espen M. Gryt, utdannet kokk og medlem av Kokkenes Mesterlaug.

Vann & Brød åpner 1.mars

Vann & Brød åpner 1.mars

Magasinet 30.01.2005

…Grønland har rimelig middagsservering, billig øl, kafeer med meny fra Midt-Østen og Østen. Og kanskje først og fremst café con bar. Første mars åpner Vann & Brød, «et sted for deg som liker å sitte inne».

Hverdagsmat

Magasinet 29.11.2004

…Jeg må innrømme, at dette er en bok jeg kommer til å bruke mye. Det finnes naturligvis mange kokebøker som tar for seg vår trauste hverdagsmat, men det er ytterst få som makter det kunststykke å både ivareta hverdagsmatens egen aura av tradisjon – hjemmets historie, din barndoms grønne dal,…

Kokkelandslaget 2001–2004

Magasinet 11.10.2004

…De har allerede tatt gull, i Singapore 2002 der de fikk 1.plass sammenlagt med gull for varmmat, bronse for kaldmat og gull for varmmat i finalen. I Erfurt er det kokke-OL 18.–21. oktober. Spisekartet viser noen av kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.

Store porsjoner – Friday’s

Magasinet 10.01.2008

Au coin des gourmets i Paris

Au coin des gourmets i Paris

Magasinet 14.05.2003

…Arak er hvit fisk tilberedt i bananblad. Å pakke opp denne fiskeretten ved bordet er en sann glede. Opp mot deg strømmer fine dufter fra asiatiske kryddere, og fisken er perfekt tilberedt.

På Enerhaugen

Magasinet 26.09.2002

Friday’s midt på Aker Brygge

Magasinet 02.08.2007

Utendørs i Fredensborgveien
Sjømat i skur 33

Sjømat i skur 33

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 29.05.2014

Italiensk ved fjorden

På Alexander Kiellands plass

På Alexander Kiellands plass

Magasinet 09.08.2005

Gunnar Hvarnes Norgesmester
Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 21.11.2006

…Culinary World Cup avholdes i Luxembourg denne uken. Søndag tok Det Norske Kokkelandslaget gull i kaldmat. Laget leverte til gull i alle tre kategorier!

Tre strake seire – Tina Jacobsen

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 07.11.2006

…Det krever mye å hevde seg i en kokkekonkurranse. Det er et stort press på enhver som stiller i en konkurranse. En som driver idrett har flere års erfaring med konkurranser, og har forberedt seg utallige ganger til å yte mest når det gjelder. Kokker har mer enn nok med…

Fjorden

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 31.05.2006

…Når solen varmer, frister uteserveringene. Det blir flere for hvert år, men et bord som vipper på fortauskanten i eksos og støy er ikke det samme som noen timer med vakker utsikt og sommerlige lyder. Da er fjorden best.

Annonse