Søk etter Fjorden ga 33 tilslag

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Fjorden

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 31.05.2006

…Når solen varmer, frister uteserveringene. Det blir flere for hvert år, men et bord som vipper på fortauskanten i eksos og støy er ikke det samme som noen timer med vakker utsikt og sommerlige lyder. Da er fjorden

Hvalstrand Bad – en perle i fjorden
Axel Nordahls treretter

Axel Nordahls treretter

Magasinet 13.09.2013

…Spisekartet besøkte den unge kjøkkensjefen på restauranten Mats og Martin i Asker. Disse rettene utgjorde treretters-menyen på Mats og Martin den dagen Spisekartet kom på besøk. På restaurantkjøkkenet har kokken tilgang til utstyr som de færreste har hjemme. Axel forteller deg hvordan du lager alle rettene uten å bruke det…

Om Mat

Drammensveien 160
Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

Olivia Østbanehallen

Jernbanetorget 1
Norgesmester

Norgesmester

Magasinet 17.09.2015

Kåre Andrè Hjartholm er Norgesmester

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Magasinet 05.08.2003

…Riverside-prosjektet, som driver selvstendiggjøring av ungdom og kompetansegivende aktiviteter, har fått et tilskudd: Elvebredden Catering. Bak selskapet står Espen M. Gryt, utdannet kokk og medlem av Kokkenes Mesterlaug.

Hvalstrand Bad venter på deg

Hvalstrand Bad venter på deg

Magasinet 08.05.2003

Tapasbar med utsikt

Magasinet 29.04.2004

Sjømat i skur 33

Sjømat i skur 33

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 29.05.2014

Italiensk ved fjorden

Dyna Fyr

Oslofjorden
Fjorden

Bocuse-d’Or-vinner åpner fiskerestaurant

Magasinet Nye restauranter, Nytt om navn 19.08.2010

…Ved siden av den tradisjonsrike fiskeforretningen Berggren i Sandefjord bygges det nye fiskemottaket. Helt inntil Berggren kommer Geir Skeies restaurant Brygga 11.

Annonse