Søk etter Fisk ga 155 tilslag

Fisk og sjømat i Stockholm

Magasinet 27.01.2004

Matkurs - fisk og skalldyr

Matkurs - fisk og skalldyr

Magasinet 23.10.2003

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Axel Nordahls treretter

Axel Nordahls treretter

Magasinet 13.09.2013

…Spisekartet besøkte den unge kjøkkensjefen på restauranten Mats og Martin i Asker. Disse rettene utgjorde treretters-menyen på Mats og Martin den dagen Spisekartet kom på besøk. På restaurantkjøkkenet har kokken tilgang til utstyr som de færreste har hjemme. Axel forteller deg hvordan du lager alle rettene uten å bruke det…

Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt og fisk

Ørjan Johannessen er Årets kokk igjen

Ørjan Johannessen er Årets kokk igjen

Magasinet 22.09.2013

…fiskerett i Boucus d'Or i 2013. Se Spisekartets bildeserie fra konkurransen.

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Mens vi venter på Guide Michelin

Mens vi venter på Guide Michelin

Magasinet 09.03.2014

…La Closerie des Lilas - brasseriet ikke raseriet verd.

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Årets beste nye restaurant 2013

Årets beste nye restaurant 2013

Magasinet 12.02.2014

…Spisekartets brukere kåret Enoteca Colletts gate til årets beste nye restaurant 2013

DAG SOLSTADS KJØKKEN

DAG SOLSTADS KJØKKEN

Magasinet 27.11.2013

…«DAG SOLSTADS KJØKKEN» Det litterære måltid i Litteraturhuset Fredrikstad torsdag 5. desember klokken 18

Johan Laursens treretter

Johan Laursens treretter

Magasinet 18.11.2013

…Johan Laursen på Fru K deler en høstlig treretter med Spisekartets lesere.

Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Fra stjernerestauranter til

Fra stjernerestauranter til"egget” på stjernerestauranten Fauna

Magasinet Intervjuer 04.04.2014

Møt Daniel Hasvold Jung på Fauna Restaurant.

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Olivia Østbanehallen

Jernbanetorget 1
Dommere

Dommere

Magasinet 13.09.2017

i Årets kokk 2017

Christian André Pettersen

Christian André Pettersen

Magasinet 12.09.2017

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

Scoring

Scoring

Magasinet 24.07.2016

i eget mål

Hvalstrand bad åpnet

Hvalstrand bad åpnet

Magasinet 03.06.2016

Hav, himmel, sol og god smak

En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Bocuse d’Or 2015

Bocuse d’Or 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 04.01.2015

Mindre enn...

Mad Fork

Mad Fork

Magasinet Lanseringer, Nye restauranter 07.12.2014

Åpnet på Majorstuen mandag 8. desember

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Magasinet Intervjuer 09.04.2014

Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.

Mares 15 år

Mares 15 år

Magasinet 05.10.2014

Nyere, bedre og større.

Bue i Sancerre

Bue i Sancerre

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 22.08.2014

…I mange år har vi visst at romerne var store strateger

Kokken og professorens kokebok

Kokken og professorens kokebok

Magasinet 03.11.2015

Ryggløs - ikke ryggesløs

JOR åpner

JOR åpner

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 06.10.2015

JOR innfrir assossiasjonene

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Spanske paradores

Spanske paradores

Magasinet 30.09.2003

…Et av de berømte spanske paradores er Parador «San Francisco» de Granada i Alhambra med de gastronomiske spesialitetene gazpacho og tortilla. Paradoren i Carmona er innredet i et maurisk fort, med storslagen utsikt, gedigen spisesal og innendørs åpen maurisk patio med mudéjarfontene.

Casa Alfonso

Casa Alfonso

Magasinet 30.09.2003

…Casa alfonso ligger midt i en rundkjøring, mer eller mindre en halv time fra Torrevieja. Denne parador er det verdt å lete etter!

Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Om man på Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

Italia fra nord til sør på Gaio

Magasinet 28.08.2003

…Gaio arrangerer bransjetreff og vinsmakinger. Tirsdag 26.august arrangerte de Winemaker's Dinner med viner fra Casa Girelli, som eksporterer 92 % av produksjonen til Europa, USA, Østen og Australia. Vinene som ble presentert er smaksrike og egenartede.

Pascal på galleriet

Pascal på galleriet

Magasinet 28.11.2003

Julebord på byens tak?

Julebord på byens tak?

Magasinet 20.11.2003

…Hvis du kunne velge et sted å feire julebord som alle ville huske helt frem til sommeren – du ville gjort det? Stratos har fortsatt noen ledige kvelder i desember og januar.

Gamle bohemer på Place de Clichy

Gamle bohemer på Place de Clichy

Magasinet 12.11.2003

…Det meste av bohemkulturen, holdt oppe også av folk som Picasso, Apollinaire, Utrillo og senere François Truffaut, er nå som sunket inn i veggene. Men det er på Wepler man går for å innta et nattmåltid etter en sen forestilling på et av teatrene på Montmartre, eller en sen kabaret…

Restaurant med egen fiskehandel

Magasinet 07.08.2003

…fiskerestauranten gir svært god valuta for pengene. Fisken er hentet fra en av byens desidert beste fiskeforretninger, nemlig La poissonnerie du Dôme, altså etablissementets egen.

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Havsmak

Havsmak

Magasinet 31.03.2003

Stor spise til små priser

Magasinet 12.08.2003

…Denne restauranten inngår i en slags «trend», hvor klassisk fransk kjøkken tillages moderne og rimelig av unge, meget kompetente kokker. Hyggelige feminin service, uformelt antrukket og hardt arbeidende, med gutta på kjøkkenet.

Kino eller middag i Paris? Begge deler!

Magasinet 07.08.2003

…fisk, kamskjell, grønnsaker, and. Til dette en utsøkt sursøt saus, som også skiller seg betraktelig fra gjennomsnittet.

Italiensk regi i Paris

Magasinet 20.09.2003

…Risotto med kamskjell, sjøkrepshale og stor havrekehale i rødvinsmørk risotto,med ganske markant hummerfond. Eller kalveskank med små gulrøtter og andre fint tilskårne grønnsaker, samt et perfekt innslag av syre. Kom til Conti og chef Michel Ranvier.

Jules Verne i Paris på høyt nivå

Jules Verne i Paris på høyt nivå

Magasinet 10.08.2003

…Restauranten ligger midt i Paris' største turistattraksjon, og likevel har restauranten gastronomiske ambisjoner – som den innfrir. Neppe den første restauranten man får med seg i sommerferien, så skynd deg og les! Foto: David Evans.

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Elvebredden Catering – en del av Riverside

Magasinet 05.08.2003

…Riverside-prosjektet, som driver selvstendiggjøring av ungdom og kompetansegivende aktiviteter, har fått et tilskudd: Elvebredden Catering. Bak selskapet står Espen M. Gryt, utdannet kokk og medlem av Kokkenes Mesterlaug.

Lær av gullmesteren Charles Tjessem!
Vann & Brød åpner 1.mars

Vann & Brød åpner 1.mars

Magasinet 30.01.2005

…Grønland har rimelig middagsservering, billig øl, kafeer med meny fra Midt-Østen og Østen. Og kanskje først og fremst café con bar. Første mars åpner Vann & Brød, «et sted for deg som liker å sitte inne».

Skrei

Skrei

Magasinet 20.01.2005

…fisk, men i hele Norge er det neppe et sted med en så stor fiskemeny. Men nå er skreisesongen i gang.

Annonse