Søk etter Event ga 24 tilslag

La Tour d’Argent i Paris

La Tour d’Argent i Paris

Magasinet 06.03.2003

…Et av de mest berømte spisestedene i Paris er Tour d'Argent. Innehaveren, Claude Terrail, synes det er for tidlig å la sønnen overta. Han har jo bare passert 83 år. Han er personlig til stede i restauranten hver dag. Hvordan er et måtid her?

Au coin des gourmets i Paris

Au coin des gourmets i Paris

Magasinet 14.05.2003

…Arak er hvit fisk tilberedt i bananblad. Å pakke opp denne fiskeretten ved bordet er en sann glede. Opp mot deg strømmer fine dufter fra asiatiske kryddere, og fisken er perfekt tilberedt.

Cognac – tre bøker i en

Magasinet Bokomtaler 29.11.2006

…eventyrerne». Og den vakre boken byr på historien om hvordan cognacen nærmest ble ...

Tim Wendelboe i Grünersgate 1

Tim Wendelboe i Grünersgate 1

Magasinet Intervjuer, Nytt om navn 04.07.2007

…Lørdag 30.jun åpnet Tim Wendelboe kaffebrenneri, skole og espressobar. I sommer blir åpninstidene 8–18 og 11-18 lørdag og søndag.

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…event stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

Sjokolade! Men mye mer…

Sjokolade! Men mye mer…

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer, Nye restauranter 11.10.2005

…eventyrfigur. Og bak der en fransk konditor i ferd med å legge sjokoladetrekk på småkaker.

One-O-One med kamchatka – igjen
Lengter du til høsten?

Lengter du til høsten?

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…Vi kan lengte til forrige sommer eller vi kan la fortiden fare og lengte til høsten. Vinhøsten. Spisekartet opplevde vinhøsten i Sør-Italia på nært hold.

Svaler i vinmarken!

Svaler i vinmarken!

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…Druene håndplukkes til mange kvalitetsviner. Druene behandles skånsomt og plukkerne kan sortere bort druer som ikke tilfredsstiller de høyeste kvalitetskrav. Det kan ikke en maskinhøster, men den plukker druer effektivt og imponerende skånsomt likevel.

Gjør mineralvann til vin

Gjør mineralvann til vin

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.03.2011

…I Puglia er vann kostbart, så vinbonden vanner så lite som mulig. Men må man, så pumper man vann.

Dyna Fyr

Oslofjorden
Fjorden
Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Axel Nordahls treretter

Axel Nordahls treretter

Magasinet 13.09.2013

…Spisekartet besøkte den unge kjøkkensjefen på restauranten Mats og Martin i Asker. Disse rettene utgjorde treretters-menyen på Mats og Martin den dagen Spisekartet kom på besøk. På restaurantkjøkkenet har kokken tilgang til utstyr som de færreste har hjemme. Axel forteller deg hvordan du lager alle rettene uten å bruke det…

Johan Laursens treretter

Johan Laursens treretter

Magasinet 18.11.2013

…Johan Laursen på Fru K deler en høstlig treretter med Spisekartets lesere.

DAG SOLSTADS KJØKKEN

DAG SOLSTADS KJØKKEN

Magasinet 27.11.2013

…«DAG SOLSTADS KJØKKEN» Det litterære måltid i Litteraturhuset Fredrikstad torsdag 5. desember klokken 18

Armagnac Expo

Armagnac Expo

Magasinet 04.12.2017

Halvor Digernes lager drinker på Armagnac

Sukkerbiten

Nylandsveien 28
Operaen Oslo Lunsj
En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Hakka-iza restaurant

Hakka-iza restaurant
Sørengkaia 146
Asiatisk
Annonse