Søk etter Ekeberg ga 12 tilslag

Skreisesongen offisielt åpnet

Skreisesongen offisielt åpnet

Magasinet Lanseringer 15.02.2007

…I regi av Eksportutvalget for fisk ble skreisesongen åpnet på Valentindagen – i fiskeforretninger og på serveringssteder i hele landet. Skreien er «kjærlighetsfisken» – i hvert fall er den det ypperste symbol på formeringslyst og fysisk nytelse.

Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

Ekebergrestauranten – en plass i solen
Restaurantbesøk i påsken

Skrei på Ekebergrestauranten

Magasinet Spesiell meny 19.02.2007

…Ekebergrestauranten serveres litt ulike versjoner av skrei, ettersom det er i restauranten eller i bankettsalen. På Dagens meny er det også en versjon av skrei. Dermed har kan man spise flere retter basert på skrei i løpet av den forholdsvis lange sesongen. Foto: Viktor Jæger.

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Det må være oss

Det må være oss

Magasinet Intervjuer 07.04.2014

…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.

Hvalstrand bad åpnet

Hvalstrand bad åpnet

Magasinet 03.06.2016

Hav, himmel, sol og god smak

Annonse