Søk etter Edel Enger ga 17 tilslag

Axel Nordahls treretter

Axel Nordahls treretter

Magasinet 13.09.2013

…Spisekartet besøkte den unge kjøkkensjefen på restauranten Mats og Martin i Asker. Disse rettene utgjorde treretters-menyen på Mats og Martin den dagen Spisekartet kom på besøk. På restaurantkjøkkenet har kokken tilgang til utstyr som de færreste har hjemme. Axel forteller deg hvordan du lager alle rettene uten å bruke det…

Ask med Michelin-stjerne

Ask med Michelin-stjerne

Magasinet 15.03.2014

Filip Langhoff og Linda Stenman-Langhoff med *

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Magasinet 21.03.2014

Era Ora med Michelin stjerne 18 år på rad

Kokebøker i 2015

Kokebøker i 2015

Magasinet 25.01.2016

Kokken og professorens kokebok

Førsteinntrykket

Førsteinntrykket

Magasinet 25.10.2016

Fra Bray...

En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Bue i Sancerre

Bue i Sancerre

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 22.08.2014

…I mange år har vi visst at romerne var store strateger

Kokken og professorens kokebok

Kokken og professorens kokebok

Magasinet 03.11.2015

Ryggløs - ikke ryggesløs

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Om man på Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

La rovdyret våkne

Magasinet 21.12.2004

…Spisekartets anmeldelse av «Kjøtt – en komplett guide»Pølsemakeren og kjøttspesialisten Strøm-Larsen på Torshov feirer sine hundre år i bransjen med en bok om Kjøtt. Og i en tid der det knapt finnes kjøttbutikker igjen, og få vet hvordan et godt stykke kjøtt skal se ut, er det grunn til å…

Kokkelandslaget – hvorfor?

Magasinet 16.12.2004

…Kokkelandslaget avslutter i år sin fireårige periode. I løpet av disse fire årene oppnådde laget å vinne Løvetrofeet – VM-gull – i Singapore. Landslaget ledes av Charles Tjessem, som imponerte de norske dommerne under uttagningen til Bocouse D'Or.

Intervju med Eyvind Hellstrøm

Magma Bar & Restaurant

Magasinet Intervjuer 22.03.2000

…Når Sonja Lee og Laurent Surville åpner Magma Bar & Restaurant i april, er bransjens oppmerksomhet rettet mot Bygdøy allé 53. Den store massen gløder allerede av forventning.

Michel Drappier - champagnehistore

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.06.2010

…Nyttårsaften er den store champagnekvelden, og mange vil dele en flaske champagne denne kvelden. Spisekartet besøker et champagnehus.

Annonse