Søk etter Design ga 24 tilslag

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

Mad Fork

Mad Fork

Magasinet Lanseringer, Nye restauranter 07.12.2014

Åpnet på Majorstuen mandag 8. desember

Splitter ny Kontrast

Splitter ny Kontrast

Magasinet Bransjenyheter, Lanseringer 05.02.2015

Kontrast flytter

Kokken og professorens kokebok

Kokken og professorens kokebok

Magasinet 03.11.2015

Ryggløs - ikke ryggesløs

Howard concept store

Howard concept store

Magasinet Lanseringer 16.09.2015

Lære eller handle? Begge deler!

Bokanmeldelse ITALIA

Magasinet 18.10.2003

…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»

Stor spise til små priser

Magasinet 12.08.2003

…Denne restauranten inngår i en slags «trend», hvor klassisk fransk kjøkken tillages moderne og rimelig av unge, meget kompetente kokker. Hyggelige feminin service, uformelt antrukket og hardt arbeidende, med gutta på kjøkkenet.

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Michelins rangering av Oslo-restauranter

Magasinet 15.03.2005

…I dag lanseres årets utgave av Guide Rouge – Red Guide for byer i Europa. Det er i denne versjonen man finner de skandinaviske hovedstedene. Michelins røde hotell- og restaurantguide brukes av stadig flere nordmenn. En stjerne i boken er en uomtvistelig anerkjennelse for en restaurant.

Riedel vinglass – ren fysikk

Riedel vinglass – ren fysikk

Magasinet Lanseringer, Produsenter & råvarer 19.10.2006

…«Jeg vet ikke hvilke viner som valgt til smakingen, og det spiller ingen rolle. For Riedel vinglass kan du stole 100 prosent på. Hvorfor? Fordi det er fysikk.» De 600 som deltok på smakingen i Gamle Logen, opplevde det mer som magi. Men eksperimentene kan etterprøves...

Ny versjon

Magasinet 06.01.2001

Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

Café Renseriet – ny restaurant på Tøyen

Café Renseriet – ny restaurant på Tøyen

Magasinet Nye restauranter 01.08.2006

…Når bare transport og avtaler er i orden, vil Café Renseriet tilby fersk fjellørret fisket på stang. Kanskje kommer andre godsaker fra traktene rundt om også. Men prisene holder de på østkantnivå.

Skalldyruke på Elvebredden

Skalldyruke på Elvebredden

Magasinet Gjestespill, Spesiell meny 21.03.2006

…Design & Arkitektursenter serveres viner fra Moestue Grape Selections til en skalldyrmeny.

Fjorden

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 31.05.2006

…Når solen varmer, frister uteserveringene. Det blir flere for hvert år, men et bord som vipper på fortauskanten i eksos og støy er ikke det samme som noen timer med vakker utsikt og sommerlige lyder. Da er fjorden best.

Annonse