…«Jeg vet ikke hvilke viner som valgt til smakingen, og det spiller ingen rolle. For Riedel vinglass kan du stole 100 prosent på. Hvorfor? Fordi det er fysikk.» De 600 som deltok på smakingen i Gamle Logen, opplevde det mer som magi. Men eksperimentene kan etterprøves...
…designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.
…Denne restauranten inngår i en slags «trend», hvor klassisk fransk kjøkken tillages moderne og rimelig av unge, meget kompetente kokker. Hyggelige feminin service, uformelt antrukket og hardt arbeidende, med gutta på kjøkkenet.
…Spisekartet har fått en kjenner til å anmelde ITALIA. Han skriver blant annet «De informative tekstinnslagene i matboken ITALIA fungerer godt, fordi de verken er overdrevent stereotype eller for lettvinte. Her undervurderes ikke leserne.»
…I dag lanseres årets utgave av Guide Rouge – Red Guide for byer i Europa. Det er i denne versjonen man finner de skandinaviske hovedstedene. Michelins røde hotell- og restaurantguide brukes av stadig flere nordmenn. En stjerne i boken er en uomtvistelig anerkjennelse for en restaurant.
…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på
…Design & Arkitektursenter serveres viner fra Moestue Grape Selections til en skalldyrmeny.
…Når solen varmer, frister uteserveringene. Det blir flere for hvert år, men et bord som vipper på fortauskanten i eksos og støy er ikke det samme som noen timer med vakker utsikt og sommerlige lyder. Da er fjorden best.
…Når bare transport og avtaler er i orden, vil Café Renseriet tilby fersk fjellørret fisket på stang. Kanskje kommer andre godsaker fra traktene rundt om også. Men prisene holder de på østkantnivå.
Åpnet på Majorstuen mandag 8. desember
Kontrast flytter
Lære eller handle? Begge deler!
Ryggløs - ikke ryggesløs
I forbindelse...
Kokken fra Troms
- Dommerne
Kalvekam på menyen
Krydret svineribbe
Ikke bare Gilde...