Søk etter Deling ga 31 tilslag

Michelin 2014

Michelin 2014

Magasinet 12.03.2014

Michelin offentliggjorde nye tildelinger i dag

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Pondicherry

Pondicherry

Magasinet 04.03.2017

- for a change

Bass Oslo

Thorvald Meyers gate 26 C
En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Linie Award – tre vinnere

Linie Award – tre vinnere

Magasinet Konkurranser 07.06.2014

…Christian Andre Pettersen, Oskar Karl Josef Johansson og Halvor Heuch.

Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 11.06.2015

Gratulerer Finland, gratulerer Sverige!

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Om man på Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Ze Kitchen Galerie – en restaurant?

Magasinet 22.04.2003

…En lunsj du vil huske til 21 euro – i Paris? Ja, Ze Kitchen Galerie har flere morsomme og fordelaktige kombinasjoner. På veggene henger samtidskunst, og bestikket er designet av Philippe Starck. Kjøkkenet byr på minst like store opplevelser.

Restaurant med egen fiskehandel

Magasinet 07.08.2003

…Den lille fiskerestauranten gir svært god valuta for pengene. Fisken er hentet fra en av byens desidert beste fiskeforretninger, nemlig La poissonnerie du Dôme, altså etablissementets egen.

Kino eller middag i Paris? Begge deler!

Magasinet 07.08.2003

…For 18 euro kan du få en ypperlig forrett med seks forskjellige dim sunh. En fin, tynn deig omslutter nydelig farse av ulik art, som eksempelvis av rekekjøtt, fisk, kamskjell, grønnsaker, and. Til dette en utsøkt sursøt saus, som også skiller seg betraktelig fra gjennomsnittet.

Martha Mettlig

Martha Mettlig

Magasinet 12.04.2005

De fem stuer satser stort igjen

De fem stuer satser stort igjen

Magasinet 09.04.2003

…Bent Stiansen var kjøkkensjef på De fem stuer inntil han vant Bocuse d'Or i 1994. Siden har restauranten ikke vært som under Bent Stiansen. Nå skal kjøkkensjef Jørn Dahl gjøre De fem stuer til et spisested som hotellet kan være stolt av. Snart presenterer Spisekartet det nye kjøkkenet. I dag…

Mares Brasserie - årets beste

Magasinet 01.01.2000

Barcelona: Els Qatre Gats

Barcelona: Els Qatre Gats

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 18.01.2011

…Chat Noir. Ikke den i Vika, nei den kjente kabaret-scenen i Paris. Etter å ha jobbet som konferansier og servitør på parisiske Chat Noir ønsket Pere Romeu å åpne noe lignende i Barcelona. I hvert fall et serveringssted med rimelig mat og pianomusikk.

Main Cities of Europe

Main Cities of Europe

Magasinet Bransjenyheter 17.03.2006

…Sist mandag ble det kjent at Oslo mistet en Michelin-stjerne. For mange er andre nyheter minst like viktige. Spisekartet bringer dem så snart vi kan.

Nye tider på Le Canard

Nye tider på Le Canard

Magasinet Bransjenyheter 15.03.2006

…Siden i høst har eierne planlagt eierskiftet, som nå er gjennomført. «Vi planlegger små og store endringer fremover,» sier kjøkkensjef Trond Andresen, som selv har en eierandel på 10 prosent

Til sommerferien

Til sommerferien

Magasinet 19.05.2005

…Nå er den «gode røde» i bokhandelen. Michelins Red Guide hvor Scandinavia er omtalt, heter «Main Cities of Europe 2005". Man behøver ikke gå etter stjerner for å ha glede av den. Her finner man rimelige og gode overnattingsmuligheter i alle europas hovedsteder og

Høyt men nært

Høyt men nært

Magasinet 11.05.2005

…Det kan ikke gå rolig for seg når Ekebergrestauranten åpner. Ombyggingen gikk på imponerende kort tid, og mange mennesker og biter skal på plass. Nå som alle har sett bilder av stedet i avisene, kan vi se nærmere på

Norsk gull i Culinay World Cup

Norsk gull i Culinay World Cup

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 26.11.2006

…Det Norske Kokkelandslaget vant gull i kaldmat og gull i varmmat. i Culinary World Cup. Sammenlagt fikk laget 499 av 520 poeng. Sverige vant sølv og Singapore bronse.

Tre strake seire – Tina Jacobsen

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 07.11.2006

…Det krever mye å hevde seg i en kokkekonkurranse. Det er et stort press på enhver som stiller i en konkurranse. En som driver idrett har flere års erfaring med konkurranser, og har forberedt seg utallige ganger til å yte mest når det gjelder. Kokker har mer enn nok med…

Antti Nurkka vant Linie Award 2006

Antti Nurkka vant Linie Award 2006

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 02.11.2006

…For tredje år på rad ble Linie Award arrangert, og i år var konkurransen ytterligere utvidet til alle nordiske land. Finske Antti Nurkka vant. I juryen satt kokker, matskribenter og matjournalister fra hele norden med Eyvind Hellstrøm som juryleder.

Annonse