Søk etter Dagens meny ga 40 tilslag

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Magasinet 21.03.2014

Era Ora med Michelin stjerne 18 år på rad

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Ny stjerne i Stavanger

Ny stjerne i Stavanger

Magasinet 22.02.2017

Sabi Omakase har Michelin-stjerne

En mann med Kontrast

En mann med Kontrast

Magasinet Intervjuer 01.11.2016

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

Hvalstrand bad åpnet

Hvalstrand bad åpnet

Magasinet 03.06.2016

Hav, himmel, sol og god smak

JOR åpner

JOR åpner

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter 06.10.2015

JOR innfrir assossiasjonene

Italia fra nord til sør på Gaio

Magasinet 28.08.2003

…Gaio arrangerer bransjetreff og vinsmakinger. Tirsdag 26.august arrangerte de Winemaker's Dinner med viner fra Casa Girelli, som eksporterer 92 % av produksjonen til Europa, USA, Østen og Australia. Vinene som ble presentert er smaksrike og egenartede.

Restaurant med egen fiskehandel

Magasinet 07.08.2003

…Den lille fiskerestauranten gir svært god valuta for pengene. Fisken er hentet fra en av byens desidert beste fiskeforretninger, nemlig La poissonnerie du Dôme, altså etablissementets egen.

Stor spise til små priser

Magasinet 12.08.2003

…Denne restauranten inngår i en slags «trend», hvor klassisk fransk kjøkken tillages moderne og rimelig av unge, meget kompetente kokker. Hyggelige feminin service, uformelt antrukket og hardt arbeidende, med gutta på kjøkkenet.

Vann & Brød åpner 1.mars

Vann & Brød åpner 1.mars

Magasinet 30.01.2005

…meny fra Midt-Østen og Østen. Og kanskje først og fremst café con bar. Første mars åpner Vann & Brød, «et sted for deg som liker å sitte inne».

La rovdyret våkne

Magasinet 21.12.2004

…Spisekartets anmeldelse av «Kjøtt – en komplett guide»Pølsemakeren og kjøttspesialisten Strøm-Larsen på Torshov feirer sine hundre år i bransjen med en bok om Kjøtt. Og i en tid der det knapt finnes kjøttbutikker igjen, og få vet hvordan et godt stykke kjøtt skal se ut, er det grunn til å…

Hverdagsmat

Magasinet 29.11.2004

…Jeg må innrømme, at dette er en bok jeg kommer til å bruke mye. Det finnes naturligvis mange kokebøker som tar for seg vår trauste hverdagsmat, men det er ytterst få som makter det kunststykke å både ivareta hverdagsmatens egen aura av tradisjon – hjemmets historie, din barndoms grønne dal,…

Trøffelhelten i Piemonte - I

Trøffelhelten i Piemonte - I

Magasinet 28.02.2005

…Hart. Alle italienere har en bestemor som lager verdens beste pasta. Den er ikke god nok for Davide Palluda. Alt kan nemlig forbedres. Kjøkkenet hans er ikke bare et sted der maten lages. Det er også et laboratorium der smaker balanseres og retter komponeres. De beste havner på meny

Kokkelandslaget til topp

Kokkelandslaget til topp

Magasinet Konkurranser 23.05.2007

…Det norske Kokkelandslaget gjennomførte en solid konkurranse i American Culinary Classics i Chicago i går. Etter gull i grenen varm mat, og en solid tredjeplass for kald mat ble det en klar førsteplass sammenlagt. – En tøff og fin konkurranse, og vi er godt fornøyd, sier lagleder Sven Erik Renaa.

Real Food

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 25.10.2006

…Rune Pal er en kokk som liker seg når han lager mat. Han står gjerne over gassblussene, enten det er på egne kjøkken eller hos kolleger han trives med. Kontorkokk blir han aldri. Fredag 27.oktober åpnet Real Fast Food kafé i Karenslyst allé.

Fristelser i Lysthuset - Bodø

Magasinet 03.09.2002

Bølgen & Moi Briskeby åpnet 9. oktober

Magasinet 30.08.2000

…Spisekartet gleder seg over mange nyåpninger i år. Noen hevder at det skjer en overetablering av restauranter i toppsjiktet i Oslo. Er det plass til flere topprestauranter?

Skrei på Ekebergrestauranten

Magasinet Spesiell meny 19.02.2007

…Dagens meny er det også en versjon av skrei. Dermed har kan man spise flere retter basert på skrei i løpet av den forholdsvis lange sesongen. Foto: Viktor Jæger.

Sjokolade! Men mye mer…

Sjokolade! Men mye mer…

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer, Nye restauranter 11.10.2005

…En dag i høstkjølige Oslo, med kalde gufs langs fortauene, snø i luften og innpakkede, lukkede innfødte. Du sulter ikke, hverken som Hamsun eller Charlie Bucket. I et vindu får du øye på en sjokoladeskulptur – en glinsende, lekker eventyrfigur. Og bak der en fransk konditor i ferd med å…

Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Kokkelandslaget: Gull i kaldmat

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 21.11.2006

…Culinary World Cup avholdes i Luxembourg denne uken. Søndag tok Det Norske Kokkelandslaget gull i kaldmat. Laget leverte til gull i alle tre kategorier!

Fjorden

Magasinet Reise, Restaurantomtaler 31.05.2006

…Når solen varmer, frister uteserveringene. Det blir flere for hvert år, men et bord som vipper på fortauskanten i eksos og støy er ikke det samme som noen timer med vakker utsikt og sommerlige lyder. Da er fjorden best.

Arakataka – en folkelig gourmetrestaurant
Annonse