Søk etter DJ ga 47 tilslag

Britt Eva Møllseter Årets Lutefiskelsker

Britt Eva Møllseter Årets Lutefiskelsker

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 13.10.2006

…Restaurant Det Gamle Raadhus var overfylt av lutefiskelskere i går, der årets første lutefisk behørig ble smakt og vurdert av presse og profesjonelle.

Real Food

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 25.10.2006

…Rune Pal er en kokk som liker seg når han lager mat. Han står gjerne over gassblussene, enten det er på egne kjøkken eller hos kolleger han trives med. Kontorkokk blir han aldri. Fredag 27.oktober åpnet Real Fast Food kafé i Karenslyst allé.

Kokkelandslaget til American Culinary classics

Kokkelandslaget til American Culinary classics

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 14.05.2007

…dje største av landskampene, og også en World-Cup-konkurranse. Den foregår fra 19. til 22.mai, og Norges Kokkelandslag skal konkurrere 20 og 22.mai. Foto: Sebastian Kalvik.

Kokkelandslaget til topp

Kokkelandslaget til topp

Magasinet Konkurranser 23.05.2007

…djeplass for kald mat ble det en klar førsteplass sammenlagt. – En tøff og fin konkurranse, og vi er godt fornøyd, sier lagleder Sven Erik Renaa.

Geir Skeie vant Europeiske Bocuse d’Or

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 02.07.2008

…I år deltok tre «norske» kokker i Bocuse d'Or, nemlig Geir Skeie for Norge fra Solvold i Sandefjord, Filipp Langhoff for Finland fra Spisestedet Feinschmecker i Oslo og Jonas Lundgren for Sverige fra Restaurant Bagatelle i Oslo. Og gullet gikk til Norge for fjerde gang! Dermed er Norges rating i…

Nykommere og unge markerer seg

Magasinet 06.06.2000

Kokkelandslaget 2001–2004

Kokkelandslaget 2001–2004

Magasinet 11.10.2004

…De har allerede tatt gull, i Singapore 2002 der de fikk 1.plass sammenlagt med gull for varmmat, bronse for kaldmat og gull for varmmat i finalen. I Erfurt er det kokke-OL 18.–21. oktober. Spisekartet viser noen av kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.

Den tredje torsdag i november

Den tredje torsdag i november

Magasinet 18.11.2004

…«Le Beaujolais nouveau est arrivé!» har man sagt i over førti år. Og hvordan er den? Det franske brasseriet «A Touch of France» holder seg til en Beaujolais village, som er den beste versjonen av Beaujolais nouveau. I skrivende stund foreligger ingen andre bedømmelser, men les hva vi synes.

Café Christiania – en severdighet

Café Christiania – en severdighet

Magasinet Bransjenyheter, Nye restauranter, Nytt om navn 26.09.2005

…Stig Neverdal har ansvaret for den nye restauranten ved Wessels plass. Mellom håndverk og restaurering viser han Spisekartet restauranten under ombygging. Hele kjøkkenet bygges på nytt for å gjøre jobben enklest mulig for kokker og servitører.

Gunnar Hvarnes Norgesmester
Antti Nurkka vant Linie Award 2006

Antti Nurkka vant Linie Award 2006

Magasinet Konkurranser, Nytt om navn 02.11.2006

…dje år på rad ble Linie Award arrangert, og i år var konkurransen ytterligere utvidet til alle nordiske land. Finske Antti Nurkka vant. I juryen satt kokker, matskribenter og matjournalister fra hele norden med Eyvind Hellstrøm som juryleder.

Ridder av den franske Æreslegionen

Magasinet Nytt om navn 10.10.2007

…Gratulerer med utnevnelsen, Eyvind Hellstrøm! For ikke lenge siden ble Hellstrøm offentlig kritisert for å ha omtalt kokekunst som kultur. Det kunne ikke skjedd i dag, vel? "Idag ser også franske kokker til Norge," sier Paul Bocuse.

Gull igjen

Gull igjen

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 16.05.2009

…dje eieren, kjent fra internasjonalt anerkjente baren på Nobilis.

Michel Drappier - champagnehistore

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 20.06.2010

…Nyttårsaften er den store champagnekvelden, og mange vil dele en flaske champagne denne kvelden. Spisekartet besøker et champagnehus.

Sebastian Bredal - Norges tredje Master of Wine!
Beaujolais Nouveau

Beaujolais Nouveau

Magasinet Lanseringer 18.11.2010

Ny vin 60 år gammel

Ny vin 60 år gammel

Magasinet Lanseringer 17.11.2011

…"Ny vin fra Beaujolais" kan feire 60-årsjubileum i år. Årets Beaujolais Nouveau er fruktig og balansert. Det er naturligvis ingen gammel vin igjen som kan feire, for vinen er et par måneder når vi tar til å drikke den.

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Forunderlige Beaujolais Nouveau

Forunderlige Beaujolais Nouveau

Magasinet 20.11.2014

Store deler av europeiske vinmarker...

Fire gull - ingen seier

Fire gull - ingen seier

Magasinet 29.11.2014

Gullmysteriet i Luxembourg

Michelin har dekket dårlig

Michelin har dekket dårlig

Magasinet 26.02.2015

Sett fra Europa…

Norgesmester

Norgesmester

Magasinet 17.09.2015

Kåre Andrè Hjartholm er Norgesmester

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Hvorfor armagnac

Hvorfor armagnac

Magasinet 25.11.2015

Hvorfor armagnac, når det finnes så mye cognac?

Noe godt fra Beaujolais

Noe godt fra Beaujolais

Magasinet 22.11.2015

Beaujolais Nouveau scorer høyt

Michelin Nordic Guide 2016

Michelin Nordic Guide 2016

Magasinet 24.02.2016

Nordens første trestjerners restauranter

1.-Reispigen

1.-Reispigen

Magasinet 25.05.2016

…Førstereis for en merittert bartender i København

En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Smaken av Frankrike

Smaken av Frankrike

Magasinet 18.03.2017

på ETT BORD

Galt

Galt

Magasinet 26.08.2017

– Alt riktig så langt

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Michelin-stjerne til Galt

Michelin-stjerne til Galt

Magasinet 19.02.2018

Michelin Guide Nordic Countries 2018

Bocuse d’Or 2019

Bocuse d’Or 2019

Magasinet 19.09.2018

Kalvekam på menyen

Beaujolais Nouveau 2018

Beaujolais Nouveau 2018

Magasinet 16.11.2018

Bedre enn i fjor og bedre enn forrrige år

Annonse