Søk etter Brasserie ga 68 tilslag

Brasserie 45

Stortingsgaten 20
Brasserie Paleo åpner

Brasserie Paleo åpner

Magasinet 23.10.2014

Sammensveiset team

Weinbach på Brasserie Blanche

Weinbach på Brasserie Blanche

Magasinet 24.04.2007

…Kjøkkensjef Ove Jakobsen er godt kjent med Alsace, der han har jobbet på blant andre Auberge de l`Ill og Le Cerf. Han har laget en femretters meny til viner fra en av de mest anerkjente produsentene i Alsace, Domaine Winbach.

Mares Brasserie - årets beste

Magasinet 01.01.2000

Brasserie Blanche holder høyden

Magasinet 04.10.2007

Lunsj på Brasserie Blanche igjen

Magasinet 19.09.2007

Brasserie France 20 år
Brasserie Blanche – en STOR opplevelse
Loimer på Bord Brasserie og Bar
Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie

Mens vi venter på Guide Michelin

Mens vi venter på Guide Michelin

Magasinet 09.03.2014

…La Closerie des Lilas - brasserie

Gamay klarte det i år også

Gamay klarte det i år også

Magasinet 21.11.2013

Beaujolais Nouveau er kommet, smakt og likt.

Noe godt fra Beaujolais

Noe godt fra Beaujolais

Magasinet 22.11.2015

Beaujolais Nouveau scorer høyt

Om Mat

Drammensveien 160
Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

Strand restaurant

Strandalleén 48
Forunderlige Beaujolais Nouveau

Forunderlige Beaujolais Nouveau

Magasinet 20.11.2014

Store deler av europeiske vinmarker...

Bagatelle stenger – ikke helt

Bagatelle stenger – ikke helt

Magasinet 03.09.2014

…Jo, Bagatelle stenger, men brasserie

Norgesmester

Norgesmester

Magasinet 17.09.2015

Kåre Andrè Hjartholm

Howard concept store

Howard concept store

Magasinet Lanseringer 16.09.2015

Lære eller handle? Begge deler!

Gjestespill på Oro 3. mars

Gjestespill på Oro 3. mars

Magasinet 02.03.2015

Kjøkkensjef Per...

Gamle bohemer på Place de Clichy

Gamle bohemer på Place de Clichy

Magasinet 12.11.2003

…Det meste av bohemkulturen, holdt oppe også av folk som Picasso, Apollinaire, Utrillo og senere François Truffaut, er nå som sunket inn i veggene. Men det er på Wepler man går for å innta et nattmåltid etter en sen forestilling på et av teatrene på Montmartre, eller en sen kabaret…

Bølgen & Moi Bergen

Bølgen & Moi Bergen

Magasinet 27.05.2003

Den tredje torsdag i november

Magasinet 18.11.2004

…brasseriet «A Touch of France» holder seg til en Beaujolais village, som er den beste versjonen av Beaujolais nouveau. I skrivende stund foreligger ingen andre bedømmelser, men les hva vi synes.

Åh, endelig

Magasinet 17.05.2004

…Endelig kom varmen tilbake. Oslo har noen utendørsperler du kanskje ikke visste om. En av dem ligger ved Christiania Torv, nemlig Det Gamle Rådhus. I uteserveringen på det Gamle Rådhus får man velkomponert mat laget fra bunnen av, uten støv og støy – en oase i Oslo sentrum. Le Canard…

Kokkelandslaget 2001–2004

Magasinet 11.10.2004

…De har allerede tatt gull, i Singapore 2002 der de fikk 1.plass sammenlagt med gull for varmmat, bronse for kaldmat og gull for varmmat i finalen. I Erfurt er det kokke-OL 18.–21. oktober. Spisekartet viser noen av kokkene i arbeid og glimt av landslagets samlede erfaring og prestasjoner.

Real Food

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn 25.10.2006

…Rune Pal er en kokk som liker seg når han lager mat. Han står gjerne over gassblussene, enten det er på egne kjøkken eller hos kolleger han trives med. Kontorkokk blir han aldri. Fredag 27.oktober åpnet Real Fast Food kafé i Karenslyst allé.

Mer enn et touch av Frankrike

Magasinet 25.09.2002

Bølgen & Moi Briskeby åpnet 9. oktober

Magasinet 30.08.2000

…Spisekartet gleder seg over mange nyåpninger i år. Noen hevder at det skjer en overetablering av restauranter i toppsjiktet i Oslo. Er det plass til flere topprestauranter?

Mares i den røde fra Michelin

Mares i den røde fra Michelin

Magasinet 03.06.2003

Beaujolais Nouveau

Beaujolais Nouveau

Magasinet Lanseringer 18.11.2010

Bocuse-d’Or-vinner åpner fiskerestaurant

Magasinet Nye restauranter, Nytt om navn 19.08.2010

…Ved siden av den tradisjonsrike fiskeforretningen Berggren i Sandefjord bygges det nye fiskemottaket. Helt inntil Berggren kommer Geir Skeies restaurant Brygga 11.

Ny vin 60 år gammel

Ny vin 60 år gammel

Magasinet Lanseringer 17.11.2011

…"Ny vin fra Beaujolais" kan feire 60-årsjubileum i år. Årets Beaujolais Nouveau er fruktig og balansert. Det er naturligvis ingen gammel vin igjen som kan feire, for vinen er et par måneder når vi tar til å drikke den.

Le Beaujolais Nouveau est arrivée!
Et lite stykke Frankrike midt i Oslo
Gunnar Hvarnes Norgesmester
Det er tid for Beaujolais Nouveau!

Det er tid for Beaujolais Nouveau!

Magasinet Lanseringer, Produsenter & råvarer 23.11.2006

…Brasserie France presentert årets Beaujolais Nouveau. Den får ikke mye oppmerksomhet, og det er nok litt ufortjent. – Kanskje kan det ha noe med 1980-årenes råfyll å gjøre, sier Knut Wesenberg på Brasserie France.

Det er tid for Beaujolais Nouveau!

Det er tid for Beaujolais Nouveau!

Magasinet Lanseringer, Nytt om navn, Produsenter & råvarer 23.11.2006

…Brasserie France presentert årets Beaujolais Nouveau. Den får ikke mye oppmerksomhet, og det er nok litt ufortjent. – Kanskje kan det ha noe med 1980-årenes råfyll å gjøre, sier Knut Wesenberg på Brasserie France.

Bord brasseri og bar er bra
Restaurantbesøk i påsken
Annonse