Søk etter Bare ga 166 tilslag

Armagnac Expo

Armagnac Expo

Magasinet 04.12.2017

Halvor Digernes lager drinker på Armagnac

Babettes Gjestebud i Tønsberg

Babettes Gjestebud i Tønsberg

Magasinet 19.03.2013

…Pågangen til gastronomikvelden på Conradis, der kjøkkensjef Trond Andresen gjenskaper menyen i Babettes Gjestebud, har vært stor. Restauranten utvider til to kvelder, og det er plasser igjen.

Axel Nordahls treretter

Axel Nordahls treretter

Magasinet 13.09.2013

…bare utstyret. Hele menyen kan du selv lage hjemme. FORRETT Laksetartar HOVEDRETT Andebryst DESSERT Marinerte skogsbær

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Mens vi venter på Guide Michelin

Mens vi venter på Guide Michelin

Magasinet 09.03.2014

…La Closerie des Lilas - brasseriet ikke raseriet verd.

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Ostebutikken

Ostebutikken
Thorvald Meyers gate 27
Tyvens gaver

Tyvens gaver

Magasinet 12.11.2013

…Når bordet dekkes hos Fru K kan det bli bifangst til lunsj.

Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt og fisk.

Lune utendørsserveringer

Lune utendørsserveringer

Magasinet 21.04.2016

Spisekartets liste

Rodin’s Bistro & Bar

Rodin’s Bistro & Bar

Magasinet 25.04.2016

Restauranter som bærer ...

Linie Aquavit

Linie Aquavit

Magasinet 17.04.2016

THE JOURNEY

Hvorfor armagnac

Hvorfor armagnac

Magasinet 25.11.2015

… når det finnes så mye cognac?

Barramon

Maridalsveien 17 A
Spania Mathallen Oslo Pinxtos
Michelin Nordic Guide 2016

Michelin Nordic Guide 2016

Magasinet 24.02.2016

Nordens første trestjerners restauranter

Stock

Dronning Eufemias gate 14
Kokebøker i 2015

Kokebøker i 2015

Magasinet 25.01.2016

Kokken og professorens kokebok

Sanne Santinos

Sanne Santinos

Magasinet 10.02.2016

... fikk nye eiere i januar.

Smaken av Frankrike

Smaken av Frankrike

Magasinet 18.03.2017

på ETT BORD

Pondicherry

Pondicherry

Magasinet 04.03.2017

- for a change

Fransk eleganse

Fransk eleganse

Magasinet 14.02.2017

Lerstangkylling

Lerstangkylling

Magasinet 23.01.2017

Den første gangen

Bass Oslo

Thorvald Meyers gate 26 C
Restaurant Park 29

Restaurant Park 29

Magasinet 08.05.2017

åpner i dag

Dommere

Dommere

Magasinet 13.09.2017

i Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Årets kokk 2017

Magasinet 10.09.2017

- Dommerne

Topphem

Topphem
Henrik ibsens gate 60 C
Oslo Vest Oslo Skandinavisk
Savillas

Savillas

Magasinet 18.07.2017

Brunch på Jylland

Scoring

Scoring

Magasinet 24.07.2016

i eget mål

En mann med Kontrast

En mann med Kontrast

Magasinet Intervjuer 01.11.2016

Kontrast i tre år

Kontrast i tre år

Magasinet 08.11.2016

I forbindelse...

1. Reispigen

1. Reispigen

Magasinet 25.05.2016

= en merittert bartender i København

Norsk på Nytt

Norsk på Nytt

Magasinet 06.12.2016

Kokken fra Troms

Førsteinntrykket

Førsteinntrykket

Magasinet 25.10.2016

Fra Bray...

En sous chef krysser sitt spor

En sous chef krysser sitt spor

Magasinet 20.10.2016

Det tredje..

Fire gull - ingen seier

Fire gull - ingen seier

Magasinet 29.11.2014

Gullmysteriet i Luxembourg

Bakefri - slutt på baking, men sjelden fri
Mad Fork

Mad Fork

Magasinet Lanseringer, Nye restauranter 07.12.2014

Åpnet på Majorstuen mandag 8. desember

VM - resultatlisten

VM - resultatlisten

Magasinet 01.12.2014

Kokkelandslaget og Ruth Hege Holst

Brasserie Paleo åpner

Brasserie Paleo åpner

Magasinet 23.10.2014

Sammensveiset team

Alles mening betyr noe

Alles mening betyr noe

Magasinet Intervjuer 30.04.2014

…Sous-chef Annette Berger ser mot opprinnelsen - råvarer på toppnivå.

Ta begge!

Ta begge!

Magasinet Intervjuer 28.04.2014

…Jan Kopacz valgte utdanning på høyt nivå i Norge.

Miljøet - teamet

Miljøet - teamet

Magasinet Intervjuer 02.05.2014

Siri Robertsen kommer alltid til å lage mat.

Heller Oslo enn Barcelona

Heller Oslo enn Barcelona

Magasinet Intervjuer 23.04.2014

…Pascal Lehman prioriterte å jobbe med Björn Svensson.

Alle trår til når det trengs

Alle trår til når det trengs

Magasinet Intervjuer 21.04.2014

Chef de partie Nina Ween

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Vekk fra det trygge og hjemmevante

Magasinet Intervjuer 09.04.2014

Joachim Tryland trives med kreative arbeidsdager.

Det må være oss

Det må være oss

Magasinet Intervjuer 07.04.2014

…Mette Kristin Haugvaldstad begynte som lærling hos Björn Svensson.

Fra stjernerestauranter til

Fra stjernerestauranter til"egget” på stjernerestauranten Fauna

Magasinet Intervjuer 04.04.2014

Møt Daniel Hasvold Jung på Fauna Restaurant.

Bue i Sancerre

Bue i Sancerre

Magasinet Produsenter & råvarer, Reise 22.08.2014

…I mange år har vi visst at romerne var store strateger

Whisky i entusiasmens tegn

Whisky i entusiasmens tegn

Magasinet 17.08.2014

…Jon Bertelsen lanserte i sommer en whisky fra Clan Denny tappet for Frank Znort Quartet. Det fortjener en konsert - minst.

Ask med Michelin-stjerne

Ask med Michelin-stjerne

Magasinet 15.03.2014

Filip Langhoff og Linda Stenman-Langhoff med *

Arakataka - NY!

Arakataka - NY!

Magasinet 10.08.2015

Arakataka er død. Leve Arakataka!

Linie Awards 2015

Linie Awards 2015

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser 11.06.2015

Gratulerer Finland, gratulerer Sverige!

Kokken og professorens kokebok

Kokken og professorens kokebok

Magasinet 03.11.2015

Ryggløs - ikke ryggesløs

Årets kokk 2015

Årets kokk 2015

Magasinet 13.10.2015

heter Christopher William Davidsen! Gratulerer

På’n igjen

På’n igjen

Magasinet Bransjenyheter, Konkurranser, Nytt om navn 21.05.2015

Årets kokk kåres i Mathallen

Dyre Bella Bambina?

Dyre Bella Bambina?

Magasinet Bransjenyheter, Intervjuer 04.03.2015

En restaurantanmelder...

Michelin har dekket dårlig

Michelin har dekket dårlig

Magasinet 26.02.2015

Sett fra Europa…

Gjestespiller

Gjestespiller

Magasinet Gjestespill, Intervjuer 12.03.2015

Per Thøstesen på ORO Restaurant

Restaurant Angelin

Restaurant Angelin

Magasinet 30.09.2003

…Om man på Restaurant Angelin velger «crema catalana», får man antagelig opprinnelsen til franskmennenes crème brûlée. Den er meget god og meget rimelig – selv i euroland.

Italia fra nord til sør på Gaio

Magasinet 28.08.2003

…Gaio arrangerer bransjetreff og vinsmakinger. Tirsdag 26.august arrangerte de Winemaker's Dinner med viner fra Casa Girelli, som eksporterer 92 % av produksjonen til Europa, USA, Østen og Australia. Vinene som ble presentert er smaksrike og egenartede.

Bondens Marked - med store forbokstaver

Bondens Marked - med store forbokstaver

Magasinet 09.08.2003

…Bønder i byen. Det er ikke første gang. Men det er første gang med eget varemerke. En fin start dette her, med økologisk kjøtt, kaldpresset rapsolje og kaldpresset solbær. Men bøndene har mye mer å by på. Kommer flere neste gang?

Annonse