Søk etter Ø ga 629 tilslag

SüdØst Asian Crossover

Trondheimsveien 5
DAG SOLSTADS KJØKKEN

DAG SOLSTADS KJØKKEN

Magasinet 27.11.2013

…ØKKEN» Det litterære måltid i Litteraturhuset Fredrikstad torsdag 5. desember klokken 18

3. Enoteca

…Den direkte oversettelsen er vindepot eller vinsamling. I virkeligheten er enoteca et utsalgssted for vin der kundene mot rimelig betaling kan smake viner og kjøpe vin. Meningen med vinsamlingen er å tilby et større sortiment av distriktets viner og førstehånds informasjon om vinene. Derfor har enotecaet gjerne små kvanta av…

Se bilder fra Taste of Oslo

Se bilder fra Taste of Oslo

Magasinet 01.09.2013

…Hver dag kom mange publikummere for å lære, smake og prøve kokkekunster med veiledning fra erfarne fagfolk.

Taste of Oslo

Taste of Oslo

Magasinet Lanseringer 20.08.2013

…Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.

11. Trattoria

…Uformelt serveringssted. Opprinnelig mente man et serveringssted med hjemmelaget mat, uten meny og med drikke på karaffel, ikke flaske. Maten var gjerne regional, og ble servert ved felles langbord. Ordet kommer fra italienske trattore – traktør. I dag er det opprinnelige trattoria sjelden å finne. Betegnelsen brukes om ekte og…

Mehfel først med Murree

Mehfel først med Murree

Magasinet 19.03.2013

…Med Pakistans ambassadør til stede introduserte Restaurant Mehfel Murree beer. Restauranten er den første i Norge som serverer det pakistanske ølet.

Babettes Gjestebud i Tønsberg

Babettes Gjestebud i Tønsberg

Magasinet 19.03.2013

…Pågangen til gastronomikvelden på Conradis, der kjøkkensjef Trond Andresen gjenskaper menyen i Babettes Gjestebud, har vært stor. Restauranten utvider til to kvelder, og det er plasser igjen.

Ved fjorden i ti år

Ved fjorden i ti år

Magasinet 18.09.2013

…Fellesferien er nyttig når man vil snakke med en kokk. Som matskribent kan en vanlig arbeidsdag gi snaut med tid når jeg vil finne ut noe mer enn det aller mest opplagte om en restaurant eller en kokk. Det er alltids mulig å sludre med kokken etter service; på den…

Axel Nordahls treretter

Axel Nordahls treretter

Magasinet 13.09.2013

…Spisekartet besøkte den unge kjøkkensjefen på restauranten Mats og Martin i Asker. Disse rettene utgjorde treretters-menyen på Mats og Martin den dagen Spisekartet kom på besøk. På restaurantkjøkkenet har kokken tilgang til utstyr som de færreste har hjemme. Axel forteller deg hvordan du lager alle rettene uten å bruke det…

Hvem er HUN? Årets ølhund!

Hvem er HUN? Årets ølhund!

Magasinet 24.10.2013

…Årets ølhund utnevnes i år for førtiende gang.

Festningen restaurant 16.10

Festningen restaurant 16.10

Magasinet 11.10.2013

…Jonathan Howell blir kjøkkensjef og Nicolas Blomgren Facchin blir vinansvarlig når Fursetgruppens Festningen restaurant åpner 16. oktober. Howell kaller konseptet fine brasserie med vekt på Josper-grillet kjøtt og fisk.

Pils ikke opprinnelig fra Pilsen

Pils ikke opprinnelig fra Pilsen

Magasinet 27.09.2013

…Joda, pilsnerølet ble utviklet i den tsjekkiske byen. Men opprinnelsen er bayersk. Gabriel Sedlmayr eide Spatenbryggeriet i München og kombinærte kald gjæring med det ypperste av avansert teknologi ved engelske bryggerier.

Ørjan Johannessen er Årets kokk igjen

Ørjan Johannessen er Årets kokk igjen

Magasinet 22.09.2013

…Ørjan Johannessen vant Årets kokk i 2013, og med det har han vunnet tittelen to ganger. Han vant Bocuse d'Or Europe i 2012 og vant prisen Beste fiskerett i Boucus d'Or i 2013. Se Spisekartets bildeserie fra konkurransen.

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Fru K - ny restaurant på Tjuvholmen

Magasinet 19.03.2013

…Kari Innerå er kjøkkensjef og Haakon Sand er restaurantsjef på den elegante hotellrestauranten. Ingen hvite duker, ingen stive typer blant personalet.

Årets ølhund har Pondus

Årets ølhund har Pondus

Magasinet 25.11.2012

…Øverli er kåret til Årets ølhund. Han hedres for sin uegennyttige innsats for norsk øl.

Møkkavær til tross - Beaujolais Nouveau i år også

Møkkavær til tross - Beaujolais Nouveau i år også

Magasinet Lanseringer 25.11.2012

…Druene regnet bort i Burgund-sommeren og enkelt tapte halve avlingen. Men med godværet i siste del av juli og helt frem til høsting reddet sesongen i år. Hele Nord-Europa delte regn og lave temperaturer i sommer, og så kom den den varme ettersommeren. - En vin som folket vil like,…

Egon Ullevål

Sognsveien 77 C

Eger Restaurant & Bar

Øvre Slottsgate 29

People’s

Arbeidersamfunnetsplass 1
Mexicansk USA Arbeidersamfunnets plass
Akkurat nå i stjernevrimmelen

Akkurat nå i stjernevrimmelen

Magasinet 21.03.2014

Era Ora med Michelin stjerne 18 år på rad

Mikael Svenssons anbefalinger

Mikael Svenssons anbefalinger

Magasinet Intervjuer 20.02.2014

…Mikael Svensson åpnet restaurant Kontrast høsten 2013. Spisekartet spurte ham om restauranter han selv liker - fra hverdagsrestaurant til toppnivå.

Ostebutikken

Ostebutikken
Thorvald Meyers gate 27
Johan Laursens treretter

Johan Laursens treretter

Magasinet 18.11.2013

…Johan Laursen på Fru K deler en høstlig treretter med Spisekartets lesere.

Annonse