Gout de France 2018 Oslo

Gout de France 2018 Oslo Good France Gout de France

Bygdøy alle , Oslo vest Oslo Kasper Larsen Kari Innerå

Deltar for første gang. Kjøkkensjef Kasper Larsen har en franskinspirert meny i et kjøkken som er “lekent og litt røft. Jordnært, ærlig og veldig godt”. Et typisk måltid består av 3-5 mindre retter. Og 21. Mars?


Josefines gate, Tarte Tatin Choucroute Klassisk, franske kjøkken Brasserie Forretningslunsj Livlig Bar Restaurant Søndagsmiddag Vest

Fransk brasserie med uformell og rustikk atmosfære, inspirert av det klassiske, franske kjøkken. Den 21. Mars blir det helt unik meny. Kjøkkensjef Are Nordtvedt deltar for første gang i Gout de France.


Øvre Slottsgate, La belle vie Bistro Middag Lunsj Beaujolais Nouveau Jazz Brasserie Fisk og skalldyr Selskapslokale Livlig

Fransk tradisjonell mat som få andre, fransk brasserie-stemning og personlig service som ingen andre. Kjøkkensjef Tom Aasen har landkylling, asparges og morkler på menyen den 21. Mars.


Akersgata, Kvadraturen Sentrum Brasserie Forretningslunsj Representativ Intim

Kjøkkensjef Stefan Waltinn legger vekt på villfanget fisk og sjømat av høyeste kvalitet. Matstilen er uten krumspring og råvareutvalget følger alltid årstidene.


CRU


Ingelbrecht Knudssøns gate, Majorstua Oslo Peis Vinbar

James Maxwell-Stewart serverer Modern British, smaker og retter inspirert av oppveksten i England, forandret og foredlet. Tilberedelsen er med franske teknikker med de beste norske råvarer i sesong.


Grefsenkollveien, Oslo øst Oslo Bryllup Utsikt Romantisk Utenlandske gjester Kafe Restaurant

Kjøkkensjef Mariusz Miroslaw Salamon har lang erfaring fra internasjonale stjernerestauranter. Lun atmosfære, nydelig mat og drikke og mulighet for fantastisk utsikt gjør kvelden spesiell, ikke minst 21. mars.


Fredensborgveien, Internasjonal Norsk Romantisk Representasjon Med små barn Restaurant Sentrum Oslo

Kjøkkensjef Daniel Karlsson har en klassisk og rustikk matprofil med innslag av det kreative og moderne kjøkken basert på sesong og norske råvarer. Menyene endres i takt med årstidene, mens dagens meny komponeres etter dagens marked.


Thereses gate, Fransk Adamstuen Bislett Oslo Søndagsåpen Buffet Fransk konditori Konditori Middag Selskap

Nabolagsrestauranten med den store radius drives av Pierre og Quentin, to engasjerte franskmenn med stor fagkunnskap og bred erfaring. Stort konditori med unike lekkerier.


Rådhusgata, Kvadraturen Sentrum Bryllup Representasjon Selskapslokale Representativ Elegant Restaurant

Sammen med Bocuse d’Or-vinner Bent Stiansen komponerer kjøkkensjef Torbjørn Forster gourmetmåltider med innlagte overraskelser, variert etter årstidene. Michelin-stjerne i 20 år.


Stortingsgaten, Norsk Nationaltheateret Oslo sentrum Rådhuset Oslo Wienercafé

Et av Oslos mest populære spise- og møtesteder i over hundre år. Theatercaféen passer for et glass vin, lunsj og middag. Nordeuropas største Wiener-café med klassiske retter gjort fra bunnen av.


Dronning Eufemias gate, Jørn Lie Arne Hjeltnes Arne Brimi Våghals Vaaghals Urban Åpent kjøkken Hengemørnet Mørningskap Deling

Møteplassen mellom unike norske råvarer og gode norske og internasjonale rettar. Kjøkenet speglar sesongane og matriket Noreg med kreativitet og nyskaping

DaiKai Wellness Retreat
For velvære, avslapning, antistress og forbedret sirkulasjon.Hjemmside