Weinbach på Brasserie Blanche

Weinbach på Brasserie Blanche


| 24.04.2007


Kjøkkensjef Ove Jakobsen er godt kjent med Alsace, der han har jobbet på blant andre Auberge de l`Ill og Le Cerf. Han har laget en femretters meny til viner fra en av de mest anerkjente produsentene i Alsace, Domaine Winbach.

atherine Faller fra Weinbach vil lede gjestene gjennom noen fenomenale viner til kjøkkensjefens meny. Domaine Weinbach ble etablert i 1612. I 1898 overtok brødrene Théodore og Jean-Baptiste Faller.

Sønnen og nevøen Théo tok over etter dem, og utviklet, utvidet og forbedret Domaine Weinbach. Siden 1979 har hans kone Colette Faller og døtrene Catherine og Laurence videreført lidenskapen og hengivenheten for kvalitetsvin.

Femretters meny med tilhørende viner koster 995 kroner per person
Ring 2320 1310 eller send epost til bestilling@blanche.no for bestilling


MENU d`ALSACE

Aperitiff
Riesling Rèserve 2004

Froskelår med Vårens Ferske Asparges
Riesling Cuvèe Theo 2005
Pinot Gris Cuvèe St. Catherine 2005

Husets Foie Gras Terrine med Epler og Valnøtter
Riesling Grand Cru Sclossberg 2005
Pinot Gris Cuvèe Laurence 2005

Kylling i Kremet Riesling Saus med Morkler
Riesling Grand Cru Sclossberg Cuvèe St. Catherine 2005

Gratinert Munster med Karve
Gewürztraminer Rèserve 2005

«Tarte aux Prunes» med Vanilje Is
Gewürztraminer Grand Cru Furstentum Cuvèe Laurence Vendage Tardive 2004