Taste of Oslo

Taste of Oslo

Taste of Oslo 2013 Ingrid Espelid Hovig og Terje Ness Taste of Oslo 2013 norsk sjømat Taste of Oslo 2013 norsk sjømat Taste of Oslo 2013 velkommen

| 20.08.2013

Taste of Oslo Allan Poulsen Ingrid Espelid Hovig Jakob Montelius Eyvind Hellstrøm Terje Ness Kontraskjæret Oslo norsk restauranter
Taste of Oslo arrangeres for første gang 29. august−1.september. Det blir en fest for stor og liten, for gammel og ung, for nytere og deg som liker å lage god mat selv.

For første gang arrangeres Taste of Oslo. Festivalen er et møte mellom matinteresserte og kokker, blant andre internasjonale stjernekokker og kokker fra topprestaurantene i Oslo. Smak signaturretter, prøv gode råvarer og se hvordan kokkene lager mat - som du kan lage hjemme. Og drikk kvalitetsjuicer, champagne, øl og cocktails.

Taste of Oslo er en anledning til å komme på nært hold av de dyktigste kokkene Norge har, enten de jobber på topprestauranter i Oslo, på Kulinarisk Akademi eller deltar i kokkemesterskapet Bocuse d'Or.

Vil du møte en erfaren kokk, en som alle kokker setter høyt? The grand old lady Ingrid Espelid Hovig kommer, hun også! Og Norges viktigste kokk kommer - Eyvind Hellstrøm!

Et av målene med Taste of Oslo er å inspirere, motivere og undervise. Det blir workshops, smaksprøver og forelesninger.

Festivalen foregår på Kontraskjæret, som er sletten bak Akershus Festning på toppen av Rådhusgaten. Betalingen skjer ved å veksle til "Rigsdaler", en valuta som ble brukt fram til 1816. Det blir rikelige vekslingsmuligheter.

Åpningstider

Torsdag 29. august 17-23
Fredag 30. august 16-23
Lørdag 31. august 12-17 og 18-23
Søndag 1. september 14-21
 


Relaterte restauranter

Relaterte nettsted

  • http://www.tasteofoslo.com/