For første gang arrangeres Taste of Oslo. Festivalen er et møte mellom matinteresserte og kokker, blant andre internasjonale stjernekokker og kokker fra topprestaurantene i Oslo. Smak signaturretter, prøv gode råvarer og se hvordan kokkene lager mat - som du kan lage hjemme. Og drikk kvalitetsjuicer, champagne, øl og cocktails.
Taste of Oslo er en anledning til å komme på nært hold av de dyktigste kokkene Norge har, enten de jobber på topprestauranter i Oslo, på Kulinarisk Akademi eller deltar i kokkemesterskapet Bocuse d'Or.
Vil du møte en erfaren kokk, en som alle kokker setter høyt? The grand old lady Ingrid Espelid Hovig kommer, hun også! Og Norges viktigste kokk kommer - Eyvind Hellstrøm!
Et av målene med Taste of Oslo er å inspirere, motivere og undervise. Det blir workshops, smaksprøver og forelesninger.
Festivalen foregår på Kontraskjæret, som er sletten bak Akershus Festning på toppen av Rådhusgaten. Betalingen skjer ved å veksle til "Rigsdaler", en valuta som ble brukt fram til 1816. Det blir rikelige vekslingsmuligheter.
Åpningstider
Torsdag 29. august 17-23
Fredag 30. august 16-23
Lørdag 31. august 12-17 og 18-23
Søndag 1. september 14-21