/*]]>*/ "; page_meta_keywords="" }
Spise på Oro for 250 kroner?

Spise på Oro for 250 kroner?


| 28.01.2005


Ja, mellom klokken 17 og 19 serverer Oro hovedrett og dessert for 250 kroner. Det kan for eksempel være kalvefilet, som serveres med soppterte og glasert sølvløk, kirsebær-valhronasaus og potet Voisin. Til dessert akkurat nå, ananascarpaccio med fersken-rosmarinsorbet. Tips oss gjerne om gode måltider på .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Den nye kjøkkensjefen på Oro heter Harald Berger. Han kommer fra Bølgen & Moi i Bergen, og har vært på et par gode restauranter i Stavanger. Etter læretiden hadde han et Leonardi-da-Vinci-stipend og arbeidet på en restaurant i Venezia.<br><br>Dessertsjefen er opprinnelig fransk konditor og heter Hélène Le Poas. Hun var på Tante Claire under Pierre Koffmann inntil han sluttet i 2004. Begge to er unge, seriøse og jobber lange dager for å skape noe godt for gjestene.