Skalldyruke på Elvebredden

Skalldyruke på Elvebredden


| 21.03.2006


Etter en lang, kald vinter presenterer Elvebredden Café og Restaurant en forsmak på sommeren – mens skalldyrene fremdeles er på sitt beste. I lokalene som restauranten deler med Norsk Design & Arkitektursenter serveres viner fra Moestue Grape Selections til en skalldyrmeny.

Meny mandag 27. mars t.o.m. lørdag 1. april

østers<br>Claude Cazals Blanc de Blancs «Cuvée Vive»

~

kamskjell.

fennikelconfit, stekt chèvre

Sancerre 2004, Serge Laloue

lettrøkt sjøkreps- & ørretroulade.

jordskokkmousse, sjøkrepsvinaigrette & hvitløkschips

Bacharacher Wolfshöle Riesling  Spätlese 2001, Ratzenberger

lun hummer- & eplesalat.<br>sabayonne & hummerbisque

Saint Aubin «La  Princée» 2004, Hubert Lamy

kamchatchakrabbe & kveite.<

gnocchi & marsalasjy

Santenay «Champs Claude» Vieilles Vignes 2002, Lucien Muzard et Fils 

~

comté & tomme de Savoie.<br>tørket frukt- & nøttebrød

Grüner Veltliner «Løssterrassen» 2005, Weingut Stadt Krems

~

sjokoladedelice

ananasravioli

Mas Amiel  Vintage

3-retter 350,-                     5-retter 450,-                    7-retter 550,-

vinmeny   550,-   ( kan reduseres etter ønske)