Piemonte-meny på Le Canard

Piemonte-meny på Le Canard


| 06.04.2006


Le Canard har valgt ut Piemonte-viner til en helaften. Vinene er gode representanter for den høyt skattede regionen Piemonte. Kjøkkensjef Trond Andresen har komponert en seks-rettersmeny til disse vinene og brukt de beste råvarene fra det italienske og norske kjøkken.Menyen serveres i hele april.

Piemonte-meny på Le Canard i april 2006

Carpaccio av gjøkalv
Trøffelgele, aspargessalat og hvitløkskrem
Roero Arneis 2004 - Cascina Chicco

Ravioli
Ravioli med morkelconsomme og parmesan
Dolcetto d'Alba Vignavillej 2004 - F.lli Brovia

Pannestekt piggvar
Barolorisotto, artiskokk og braisert gresskar

Fritert marg & rødvinssjy
Barbera d'Alba Granera Alta 2004 - Cascina Chicco

Lam fra Rogaland
Paprikaconfit, spinat & løk- olivenkompott<br>Gnocchi & lammesjy med salvie<br>Barbaresco Vigneto Cichin 1999 - Ada Nada

Gorgonzola
Lun terte av gorgonzola piquante<br>Tomatchutney og tomatconfit<br>Barolo Gavarini Vigna Chiniera 2000 - Elio Grasso

Mascarpone & Amaretto
Bringebær- og amarettokrem i lag med glasert butterdeigskjeks<br>Arcass Vendemmia Tardiva - Cascina Chicco/ Moscato d'Asti Sourgal 2005 - Elio Perrone

Piemonte menyen kan bestilles som følgende menyer<br>Forrett, hovedrett og dessert kr 995<br>4 retter kr 1175

5 retter kr 1350

6 retter kr 1500

Prisene inkluderer vinmeny