Lauritz Ruus Bar


| 14.09.2008


Lunsj er et vanskelig konsept i Norge. Med Lauritz Ruus har Jørn Lie skapt en lunsj som er sosial, norsk og med råvarer fra kvalitetsprodusenter.

Baren på Restaurant Det Gamle Raadhus er ny – og tradisjonsrik. Jørn Lie har gitt den mørke baren en ansiktsløfting og skapt et nytt møtested for lunsj. I beste tradisjon har restauranten lyktes med å «bevare gjennom å fornye».

For den som har liten tid til lunsjen serveres hver dag «Dagens suppe» laget fra bunnen av, servert i varm terrin med hjemmebakt brød. Øs opp en ny tallerken når den første er spist.

Dagens rett er enda raskere og kan spises og nytes i løpet av en ordinær lunsjpause. Og for de som skal jobbe litt under lunsjen har Lauritz Ruus en norsk vri på sharing – ulike tallerkener og to forskjellige akevitter.

Lunsj fra 98 kroner, og i tillegg norske og europeiske oster og et utvalg desserter.