Friuli på Baltazar, Kampen Bistro og Enoteca


| 09.03.2004


Baltazar Ristorante & Enoteca holder winemaker's dinner tirsdag 16. mars i samarbeid med vinimportøren VINDIGENO og produsenten RONCHI DI CIALLA fra Friuli. Tirsdag og onsdag er det Friuli på Kamben Bistro og Enoteca i Bygdøy allé også.

Det blir servert en 6-retters meny inspirert av Friuli's lokale tradisjoner, tolket av kjøkkensjefen Stephen Hamilton. Hver rett ledsages av en vin fra RONCHI DI CIALLA i vindistriktet «Colli Orientali del Friuli», hvor lokale druetyper som Refosco, Schioppettino, Ribolla Gialla, Picolit og Verduzzo har ideelle vekstforhold.

RONCHI DI CIALLA er en liten familiedrevet vingård, som i sitt arbeid med å dyrke frem lokale druevarianter har vært en av de viktigste innovatørene i Friuli.

Friulis viner kan smakes på Kampen Bistro 15.mars, og på Enoteca 16. og 17.mars. Enoteca presenterer en enkel meny tilpasset et utvalg av viner fra Friuli.