Expo 2019

Expo 2019


| 27.01.2019

Restaurant Det Gamle Raadhus Armagnac Expo 2019 Armagnac Foto Julie Amundsen Yunus Yildiz Claire de Montesquiou Anne Maurseth Kvadraturen Oslo
Mer om Armagnac Expo 2019

Smak verdens beste brennevin på lørdag

På Armagnac Expo kan du være heldig å smake det brennevinet som Wine Enthusiast Network kåret til verdens beste brennevin i 2018. Domaine d'Espérance XO Bas-Armagnac oppnåde 98 poeng av 100 mulige.

Juryen skriver om Domaine d'Espérance XO Bas-Armagnac
The wonderful aroma suggests juicy orchard fruit brushed with vanilla and cocoa. On the supersoft palate, a concentrated cocoa note leads to peach nectar, gingery spice and a delicate curl of orange peel on the finish. Made with a blend of four vintages, the youngest of which was aged 10 years.
RATING 98

Juryen har vurdert 12 ulike typer brennevin. Ingen av de vurderte merkene har oppnådd mer enn 97 poeng. Det nest beste brennevinet er en blended skotsk whisky med 97 poeng.

Master class
Årets master class holdes av Yunus Yildiz, som nylig åpnet Svanen/DGÆ og har vært daglig leder på Himkok, kåret til en av verdens beste barer. Og så har Yunus Yildiz fått med seg eier av Andre Til Høyre, Anne Maurseth til å holde master class.

Enda en master class
Produsenten av verdens beste brennevin 2018 Domaine d'Espérance XO Bas-Armagnac heter
Claire de Montesquiou. Hun holder en masterclass om hvordan hun jobber med kvaliteten på produktene, og det blir mulig å smake verdens beste brennevin.

Spisekartet trekker ut to som får gratis pass med master class på Armagnac Expo 2019. Send en epost til redaksjonen@spisekartet.no

Foto av Anne Maurseth: Julie Amundsen