Eksempler fra menyen | |
---|---|
Forreter | 65 - 150 |
Hovedretter | 160 - 400 |
Desserter | 95 |
Fish & Chips | 165 |
Blåskjell | 162 |
Fiskesuppe | 168 |
Krabbesalat | 159 |
Laksetartar | 168 |
Rakfisktallerken | 165 |
Dagens fisk | 199 |
Fire østers | 105 - 150 |
Dessert med kaffe | 95 |
Sushi | 45 |
Sushi-meny | 89 - 229 |
Vin | 390 - 840 |
Priser i NOK pr. 29.01.2014 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Øyvind Glørstad | Daglig leder |
Vegg-i-vegg med fiskedisken har vi laget sjømatrestauranten vi selv har savnet i Oslo. Et uformelt og hyggelig sted, hvor de hvite dukene er erstattet med oppriktig sjømatglede og hvor man kan boltre seg med det fantastiske mangfoldet som sjømat har å by på, til en meget hyggelig pris. Restauranten har både varmretter og en variert sushimeny.
Hvis du har anledning, anbefaler vi å prøve «Fritt valg fra fiskedisken». Da får du en omvisning på hva fiskedisken inneholder og du kan selv peke ut råvarene. Deretter vil kokkene tilberede middagen din mens du overværer det hele «ringside» fra baren - med god drikke i glasset. Kanskje du kan plukke opp noen triks til hjemmebruk?