Trio

Karenslyst Allé 53, 0279 Oslo

Nokså langt nord-vest i Karenslyst allé.
Telefon 22 52 32 22

Oslo Oslo vest Skøyen Suppe Energikuber Salat Maki
Eksempler fra menyen
75 - 105
Maki-rull85 - 185
Suppe145 - 149
Salat159 - 169
Acai bowl95 - 115
Juice59
Vin480
Priser i NOK pr. 29.12.2016
Nøkkelpersoner
Johan ErkkiläKjøkkensjef2016
Nils-PaulErnæringsfyskiolog2016
ErlendDaglig leder2016

Egen presentasjon

Vi i Trio er tre karer som brenner for mat, og vi ønsker å tilby Oslos befolkning mat vi selv liker å spise.

Vi fant ikke helt den maten vi ønsket å spise i Oslo/Norge, så vi bestemte oss for å gjøre noe med saken! Dette ble starten på Trio.

Vår mat

Det skal være en unik opplevelse å spise mat fra Trio. Vi vil at all maten vi serverer skal tilføre deg noe positivt på flere plan. Vi lager vår mat basert på tre hovedkriterier:

Vi bruker kun rene og naturlige råvarer av høy kvalitet, uten kunstige tilsetningsstoffer. Mye er økologisk og kortreist.

Vår mat er rik på næringsstoffer som er bra for deg, og vi bruker ikke sukker eller dårlig fett i matlagingen.

Rene råvarer gir en god og ren smak. Maten vår er laget av kokker som har lidenskap for faget sitt, og alt vi serverer deg skal være av høy standard.

En del av vår filosofi er at ingen av disse tre punktene skal måtte gå på bekostning av hverandre, men heller forsterke hverandre. Det finnes blant annet en misoppfatning om at mat som er bra for kroppen nødvendigvis må være kjedelig og tørr uten å smake godt, eller at mat må være usunt for virkelig å smake godt. Vi tilbyr mat som viser at dette er så langt som det kan bli fra sannheten.

Vi vil at man skal ha en bra opplevelse ved å nyte god mat under selve måltidet, og i tillegg kunne kjenne på kroppen at man har tilført den noe godt etter at måltidet er ferdig. Det finnes få ting som påvirker hvordan man føler seg gjennom dagen mer enn maten man spiser. Det å spise god restaurantmat skal ikke behøve å påvirke kostholdet ditt negativt. Det er mulig å få i både pose og sekk. Derfor ønsker vi å presentere deg for vår mat!

I tillegg til å tilby mat, ønsker vi også å dele vår kunnskap og erfaring rundt både matlaging, kosthold og andre relevante temaer. Vi kommer til å holde kurs, workshops og foredrag i våre lokaler etter stengetid som kommer til å være verdt å få med seg. Vi kommer også til å publisere innlegg her på triomat.no fra og med i dag! Vi håper dere følger oss på nett frem til vi åpner siden vi har mye spennende å dele med dere!

Trio
Sist oppdatert 29.12.2016