Trancher Frogner

Frognerveien 12, 0263 Oslo

I bakken opp fra Niels Juels gate.
Telefon 22 44 44 60

Jæren Frogner Oslo Prima Jæren Entrecote

Spesialist på langtidsstekt entrecôte på Frogner. Lavt til middels prisnivå.

Eksempler fra menyen
Forretter50 - 145
Hovedretter160 - 200
Tilbehør - grønnsak, potet30
Desserter95
Selskapsmeny - minst 8 personer465
Priser i NOK pr. 17.11.2014

Egen presentasjon

På Trancher legger vi vår stolthet i å presentere Entrecôte - og legger all vår fokus på nettopp dette utmerkede stykke kjøtt. Entrecôte fra nakke er regnet som et av de mest saftige og smakfulle kjøttstykkene. Dette skyldes god fordeling av fett i og rundt muskulaturen.

For å sikre kvaliteten har vi fått til en eksklusiv avtale med det fremtidsrettede slakteriet Prima Jæren, beliggende på en av Norges absolutt beste landbruksområder – nettopp Jæren. Kjøttet vi bruker er kortreist og norsk, og skrottene skjæres for hånd som seg hør og bør. Mer om Prima Jæren finner du her: http://www.primajaeren.no

Våre Entrecôter blir først plukket ut etter våre spesifikasjoner, for så å sendes på lager. For å sikre oss førsteklasses kvalitet blir så partiet kontrollert og sortert av en utsending fra Trancher. Dette gjøres ved at hvert enkelt stykke kontrolleres ut fra struktur, farge, marmorering, form og vekt. Kun entrecôtene som tilfredsstiller våre krav slipper gjennom nåløyet, og blir så sendt til oss.

For beste resultat har vi valgt å bruke tiden til vår fordel. Hos oss blir alt kjøtt ytterligere mørnet i noen uker - og selve tilberedningen tar tid ved langtidsstekning på lav varme. Kjøttet trancheres umiddelbart før servering – Dette sikrer høy kvalitet og rask servering.

Trancher Frogner
Sist oppdatert 16.11.2014