St. Lars

Thereses gate 45, 0354 Oslo

Rett ovenfor rundkjøringen på Bislett.
Telefon 97 06 10 21

Bislett Vest Oslo Brasserie Takeaway Uformell Intim Restaurant Åpen sommer 2013 Grill
Innsyn til chambre separée - med gardinene trukket fra.

Restaurant med åpen kullgrill med middels prisnivå.

Eksempler fra menyen
Forrett145 - 188
Hovedrett239 - 460
Dessert85 - 120
Tre-fire retters meny550 - 735
Vinpakk595
Priser i NOK pr. 29.12.2016
Nøkkelpersoner
Daniel LindstrømKjøkkensjef
Melissa TousanaRestaurantsjef
Niclas WallinDaglig leder

Egen presentasjon

St. Lars blir også kalt Laurentius, Lorenzo, Lawrence og Laurent og var diakon i Roma på midten av 200-tallet. Han led sitt martyrdom ved å bli grillet på bålet, og er følgelig grillkokkenes (og komikernes) skytshelgen.

St. Lars er også en grillrestaurant og bar på Bislet med åpen kullgrill, en skinkeskjærer og omtrent 50 sitteplasser. Et maleri av Lars på bålet signert Tor Arne Moen (fritt etter Titian) pryder veggen på St. Lars.

Chambre separée
Har du en spesiell anledning, spesielle gjester, vinsmaking eller et selskap med jobben?
Vi tilbyr muligheten til å sitte skjermet, midt i hjertet av restauranten, under maleriet av St. Lars. Ta kontakt på telefon 970 61 021 eller epost .(JavaScript must be enabled to view this email address)

St. Lars
Sist oppdatert 29.12.2016