Restaurant med åpen kullgrill med middels prisnivå.
Eksempler fra menyen | |
---|---|
Forrett | 145 - 188 |
Hovedrett | 239 - 460 |
Dessert | 85 - 120 |
Tre-fire retters meny | 550 - 735 |
Vinpakk | 595 |
Priser i NOK pr. 29.12.2016 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Daniel Lindstrøm | Kjøkkensjef | |
Melissa Tousana | Restaurantsjef | |
Niclas Wallin | Daglig leder |
St. Lars blir også kalt Laurentius, Lorenzo, Lawrence og Laurent og var diakon i Roma på midten av 200-tallet. Han led sitt martyrdom ved å bli grillet på bålet, og er følgelig grillkokkenes (og komikernes) skytshelgen.
St. Lars er også en grillrestaurant og bar på Bislet med åpen kullgrill, en skinkeskjærer og omtrent 50 sitteplasser. Et maleri av Lars på bålet signert Tor Arne Moen (fritt etter Titian) pryder veggen på St. Lars.
Chambre separée
Har du en spesiell anledning, spesielle gjester, vinsmaking eller et selskap med jobben?
Vi tilbyr muligheten til å sitte skjermet, midt i hjertet av restauranten, under maleriet av St. Lars. Ta kontakt på telefon 970 61 021 eller epost .(JavaScript must be enabled to view this email address)