Eksempler fra menyen | |
---|---|
Lunsj | 75 - 150 |
Dagens rett kl 16-18 | 175 |
Krøsus, åtte-ni serveringer | 615 |
Smalhans, fire-rem serveringer | 425 |
Viner | 480 - 1100 |
Viner på glass | 75 - 110 |
Priser i NOK pr. 31.12.2016 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Kjøkkensjef | Karl Torbjørn Andersen | 2016 |
Restaurantsjef | Laura Raubaite. | 2015 |
Anders Braathen | Daglig leder | 2013 |
Kjøkkensjef | Legendariske Karla Siverts | 2013 - 2016 |
På Smalhans kan man spise god, sunn hjemmelaget mat til en riktig pris. Vi setter opp dagens retter som skal være tilpasset både småbarnsfamilier, foretningslunsjer, studenter, vennegjenger og romantiske middager.
Til lunsj bestiller man i baren og får utlevert drikke. Maten kommer kokken ut med når den er klar.
Mellom kl 16 og 18 har vi familieservering hvor vi serverer en dagens husmannskost som enten kan spises alene eller legges opp som en familiemiddag.Mot kvelden legger vi på Smalhans opp til en mer pulserende atmosfære med delte retter, flere smaker, smarte serveringer og gode kombinasjoner. Vi setter sammen rettene for deg, men du kan også plukke fritt fra menyen selv. Tanken er at alle rundt bordet skal dele. Kokkene kommer ut med maten i flere runder slik at det alltid skjer rundt bordet.
Vi har et stort vinrom i glass hvor vi fyller opp med økologiske viner, biodynamiske viner eller naturviner.
På ølsiden har vi med oss Aass, Schous, Ægir og Haandbryggeriet på fat, i tillegg til mye flaskeøl. Vi har selvfølgelig også gode juicer, safter og alkoholfri drikke generelt.