Sanoma

Olav Selvaags plass 1, 0252 Oslo


Telefon 91 16 41 44


Eksempler fra menyen
Lunsj148 - 260
Brunch130 - 160
Middag290 - 318
Desserter40 - 45
Meny550
Priser i NOK
Nøkkelpersoner
Soel El HartiKjøkkensjef2019

Egen presentasjon

Sanoma er Tjuvholmens nyeste Social Dining-perle, hvor koreansk kokkekunst møter nordisk matkultur. Vi tilbyr matopplevelser utover det vanlige for så vel sultne som feststemte gjester, syv dager i uken, fra lunsj til sent. Menyen spenner fra snacks til hovedretter – alle perfekt til å deles, og servert i moderne og urbane omgivelser.
Våre kokker bruker utelukkende ingredienser av høy kvalitet, for å sikre den samme, gode smaken i hver eneste rett.  Vi streber etter å benytte oss av norske råvarer i så høy grad som mulig, da vi mener at nærprodusert mat både smaker bedre og bidrar til en mer bærekraftig restaurantkultur.
I vår Cocktail Lounge kan du velge mellom et stort utvalg cocktails; fra klassikerene, til de helt utradisjonelle typene. Er du usikker, eller bare nysgjerrig? La våre bartendere finne din perfekte match! Og du, ikke glem å spørre om snacksmenyen når du tar turen innom.
Soel og hans team jobber nesten utelukkende med kortreiste og sesongbaserte råvarer, da Sanoma sin visjon er en mer bærekraftig og sterkt lokalforankret restaurantkultur.

Sanoma
Sist oppdatert 05.11.2019

Se også