Restaurant À L’aise

Essendropsgate 6, 0368 Oslo


Telefon 21 05 57 00

Oslo Colloseum Oslo Vest Majorstua Fransk Gourmet Eleganse Komfort Fine dining Modern French Impressum Fransk kjøkken

Åpner 17.02.2017

Eksempler fra menyen
Åtte retters meny1495
Priser i NOK
Nøkkelpersoner
Ulrik JepsenKjøkkensjef 2016
Mia KondrupDaglig leder2016
Thomas BonnevieRestaurantsjef2016

Egen presentasjon

Vi er et klassisk kjøkken, med vekt på de best mulige tilgjengelige råvarer fra inn og utland. Vår meny vil skiftes stadig og tilpasses årstidens friske råvarer.
Vår Danske kjøkkensjef og medeier Ulrik Jepsen har erfaring fra anerkjente 1 og 3 Michelin restauranter i inn og utland, som Waterside inn i England,  Kokkeriet og Søllerød Kro i Danmark. Lysten til å reise førte Ulrik og familien til Norge hvor han de siste to årene har vært kjøkkensjef på Engø Gård på Tjøme.

Smaken står i fokus sammen med godt håndverk i et klassisk, franskinspirert kjøkken. Et kjøkken med moderne eleganse.

Chambre séparée
Vi har to Chambre separée, et med plass til 10 personer og ett med plass til 14 personer.

Et vellykket arrangement starter ofte med god planlegging, ikke nøl med å ta kontakt med oss om du har spesielle ønsker.

Hos À L’aise vil man alltid finne det beste som er tilgjengelig på markedet og vi setter vår ære i å gi våre gjester en opplevelsesrik kveld.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen, beste hilsen fra Ulrik, Mia og vårt team.

Restaurant À L’aise
Sist oppdatert 11.03.2017