Publiko

Vibes gate 11, 0356 Oslo

Opp Vibes gate fra Bogstadveien, på hjørnet av Ole Vigs gate
Telefon 21 42 28 80

Bifangst Dyrevelferd Moderne Grill Økologisk Norsk

Nye varianter av kjente retter og helt nye kulinariske bekjentskaper.

Eksempler fra menyen
Lunsj160 - 168
Forretter130 - 150
Hovedretter160 - 325
Desserter140
Priser i NOK pr. 29.12.2016
Nøkkelpersoner
Morten KleverKjøkkensjef2016
Therese Anker OlsenRestaurantsjef2016
Rodrigo BeldaDaglig leder2016

Egen presentasjon

Folkelighet
Publiko kommer fra det spanske ordet publico som på norsk betyr publikum eller allmenhet.
For oss er dette det perfekte navnet for å markere at vi ønsker å skape et folkelig sted. Vi byr på unike lokaler på Majorstuen hvor våre gjester i tillegg til å reservere bord,  kan komme uanmeldt for drop-in. Vi ønsker dere velkommen til en fantastisk opplevelse!

Bærekraft
Publiko er vår versjon av bærekraft. Vi bruker helst lokale råvarer, og lokalt øl og alkohol når kvaliteten er god. Vi vil tilpasse våre menyer etter sesong ,og vår holdning til råvarene er at minst mulig mat skal kastes. Derfor benytter vi hele dyr i den grad det lar seg gjøre, og lar vårt kjøtt mørnes i eget mørningsskap for fantastisk smak. Alt på grønnsaken skal brukes, og vi benytter norsk fisk og annen sjømat med et fokus på de beste norske råvarer.

Lekenhet
Vi vil prøve å leke med de beste råvarer norske bønder kan levere, i kombinasjon med det beste fra Europa. Dere vil under et besøk på Publiko få presentert nye varianter av kjente retter, og få helt nye kulinariske bekjentskaper. Ved å kombinere moderne teknikker og lokale råvarer på nye måter ønsker vi å skape gode og minneverdige kundeopplevelser.

Grill
Josper-grillen vil stå sentralt på Publikos kjøkken, og grilling som teknikk vil bli brukt flittig.
Den spanske Josper-grillen er kjent for sin unike varmekontroll, sitt lave kullforbruk og høye effektivitet.

Publiko
Sist oppdatert 31.12.2017