Om Mat

Drammensveien 160, 0277 Oslo


Telefon 95 85 25 98


Nøkkelpersoner
Lauri NorbergKjøkkensjef

Egen presentasjon

OM Mat drives av Kjøkken- og restaurantsjef Lauri Norberg. Den finske storkokken har jobbet med mat i Norge, Finland og Sverige, og har i mange år vært etablert i Norge med norsk familie. Lauri kjenner lokalområdet på Sjølyst/Karenslyst/Skøyen veldig godt bl.a fra sin tid som kjøkkensjef hos Maschmanns Brasserie på Karenslyst Allé. På merittene i Oslo er bl.a også Grilleriet og Restaurant EIK.

OM Mat holder til i de hyggelige og maritime lokalene til Oslo Motorbåtforening og har fantastisk utsikt over båthavnen. Stedet oser kulturhistorie fra båtforeningens mer enn 100 års historie. Du vil oppleve båtfolket midt i båtvasken eller på vei til friluftsopplevelser på Oslo fjorden.
MENY
OM Mat har fotfeste i det nordiske folkekjøkken med fokus på kvalitet, kjærlighet og håndverk i matlagingen, og hos matprodusenten.

Menyene er, som båtturer, avhengig av vind og vær, men her noe fra sjø og land og til enhver smak.

Utgangspunktet er at vi lager noe du liker å spise, samtidig med at du opplever kreativitet og overraskelser på smaksløkene.

Om Mat
Sist oppdatert 28.08.2017

Se også