Eksempler fra menyen | |
---|---|
Forretter | 139 - 239 |
Hovedretter | 225 - 345 |
Kjøkkensjefens femretter | 695 |
Tre-fem retters julemeny | 545 - 695 |
Desserter | 139 - 189 |
Brunch | 149 - 295 |
Dessert-buffet | 75 |
Priser i NOK pr. 21.11.2019 |
Å spise på Norda Oslo skal være en opplevelse for sansene. Her får du råvarer fra det nordiske kjøkkenet kombinert med spennende smaker og krydder fra ulike verdensdeler, et vinutvalg fra øverste hylle og den råeste utsikten Oslo har å by på. Vi dyrker grøntenheter selv på vår takåker, GrowHub, slik at flere grønnsaker og urter kun har reist et par skritt fra de blir høstet til det ligger på tallerkenen. Ureist mat, liker vi å kalle det.
Med inspirasjon fra kokken Marcus Samuelsson, kombinerer kjøkkenet urbane, autentiske smaker med nordiske ingredienser for å skape en kulinarisk opplevelse. Du er alltid velkommen til å nyte et glass vin, et par østers eller en tre-retters – alt etter hva som måtte passe deg best.
Vårt fokus på bærekraft gjennomsyrer alle aspekter av menyen vår. Vi er stolte over å ha Oslos største takåker hvor grøntenheter dyrkes og høstes for hånd. Grønnsakene på menyen kommer hovedsakelig fra taket eller fra vårt eget forkultureringsrom. Sjekk ut menyen i restauranten for å se hva som ble høstet denne uken. Vi mottar alle våre biff, fjærkre og svin fra lokale norske gårder.
Vår premium brunsj gir deg det beste Norda har å tilby, med en internasjonal twist og fokus på ingredienser lokale produsenter. På menyen finner du blant annet Eggs Benedict,
vår fantastiske tørrmodnede hamburger og deilige desserter som belgiske vafler og vår twist på banana-split.