Lofoten Fiskerestaurant

Stranden 75, 0250 Oslo

Ytterst på Stranden, Aker Brygge
Telefon 22 83 08 08

Aker Brygge Sentrum Nordisk Norsk Skrei Forretningslunsj Fisk og skalldyr Representasjon Representativ Elegant Restaurant Nordisk Aker Brygge Søndagsmiddag

Lofoten Fiskerestaurrant Lofoten Fiskerestaurrant Lofoten Fiskerestaurrant Lofoten Fiskerestaurrant Lofoten Fiskerestaurrant

Fisk og skalldyr middels til høyt prisnivå.

Eksempler fra menyen
Suppe125 - 180
Forrett70 - 195
Hovedrett165 - 345
Dessert120 - 145
Dagens tre-femretter525 - 670
Priser i NOK pr. 22.03.2014
Nøkkelpersoner
Esteban VillalpandoKjøkkensjef2009
Jill SandvikDaglig leder

Egen presentasjon

Den ble den gang etablert med et inderlig ønske om å skulle tilby de beste kvalitetsprodukter fra havet. Både med vel tilberedt hverdagsmat, men også kunne tilby eksempler på hvordan sjømat virkelig kan smake når det er tilberedt av spesialister. Det har vi åpenbart klart, og restauranten har helt funnet og vunnet sitt publikum.

Fisk og skalldyr er råvarer som skal behandles med respekt og ærbødighet. Vi har derfor valgt å følge sesongene og høste når kvaliteten er som best

Tilberedning og tilbehør vil variere, men vår klare filosofi er at resultatet skal pirre alle våre sanser, samt mette magen. Det hele bør toppes med godt drikke, generøsitet og gjestfrihet. Vi har levende hummer i akvariumet vårt hele året, og du er velkommen til å plukke ut din egen

Lofoten Fiskerestaurant
Sist oppdatert 08.03.2015