Fisk og skalldyr middels til høyt prisnivå.
Eksempler fra menyen | |
---|---|
Suppe | 125 - 180 |
Forrett | 70 - 195 |
Hovedrett | 165 - 345 |
Dessert | 120 - 145 |
Dagens tre-femretter | 525 - 670 |
Priser i NOK pr. 22.03.2014 |
Nøkkelpersoner | ||
---|---|---|
Axel Nordahl | 2018 | |
Esteban Villalpando | Kjøkkensjef | 2009 - 2012 |
Jill Sandvik | Daglig leder |
Den ble den gang etablert med et inderlig ønske om å skulle tilby de beste kvalitetsprodukter fra havet. Både med vel tilberedt hverdagsmat, men også kunne tilby eksempler på hvordan sjømat virkelig kan smake når det er tilberedt av spesialister. Det har vi åpenbart klart, og restauranten har helt funnet og vunnet sitt publikum.
Fisk og skalldyr er råvarer som skal behandles med respekt og ærbødighet. Vi har derfor valgt å følge sesongene og høste når kvaliteten er som best
Tilberedning og tilbehør vil variere, men vår klare filosofi er at resultatet skal pirre alle våre sanser, samt mette magen. Det hele bør toppes med godt drikke, generøsitet og gjestfrihet. Vi har levende hummer i akvariumet vårt hele året, og du er velkommen til å plukke ut din egen